Serija portretov 7AM-7PM
Utrip mesta · zdravje & lepota

Ljudje vsako jutro lep čas preživimo pred ogledalom, kjer poskrbimo za svoj videz, ki nas bo spremljal čez dan. Vsak zase poskrbi drugače, a ena stvar, čeprav se tega niti ne zavedamo, je skupna vsem. Čez dan se naš videz zaradi številnih dejavnikov radikalno, čeravno neopazno, spremeni. Ne verjamete? Posnemite selfija, tik preden zjutraj zapustite kopalnico, in nato še enega, preden se odpravite spat. Presenečeni boste nad razliko!

Zjutraj in zvečer smo ljudje povsem druga oseba, vsaj kar se tiče videza. Ta tema je pritegnila belgijsko fotografinjo Barbaro Iweins, ki je na primeru portretov (serija 7AM-7PM) prikazala neverjetno stilsko preobrazbo čez dan, ki pa se je niti ne zavedamo. Svoje portretirance je ujela ob sedmih zjutraj in sedmih zvečer.

PREBERITE ŠE: ”K vragu s tehtnico!” – seksi blogerka dokazala, da kilogrami niso pomembni

Ljudje zjutraj in zvečer, vsaj kar se tiče videza, lahko kažemo povsem drug obraz. Stres, opravki, vreme ipd. močno vplivajo ne le na naše počutje, vse to se močno izrazi tudi na našem obrazu. In tu je dokaz.

Serija portretov 7AM-7PMOdpri galerijo
Zvezdniki, ki se ne starajo To so zvezdniki, ki se ne starajo Lepotni triki zvezdnic Najboljši lepotni triki zvezdnic Koliko ste resnično stari? 10-sekundni test, ki nam izda, kakšna je naša resnična starost! Kvaliteten spanec Odkrili dan v tednu, ko se človek najbolj kakovostno naspi · · ·