Jourdan Dunn
Utrip mesta · moda

Jourdan Dunn velja za novo Naomi Campbell. Odkrita je bila pri rosnih 15. letih in od tedaj se je njena manekenska kariera samo vzpenja. Ruši rasne tabuje in je prva temnopolta manekenka, ki se je po dolgih trinajstih letih suše sama znašla na naslovnici revije British Vogue- to je leta 2002 nazadnje uspelo prav Naomi Cambell- in prva, ki je po več kot desetletju nastopila na modni reviji Prade. Rjavooka lepotica pa je tudi v vlogi mame samohranilke.

Jourdan Dunn podobno kot njena vzornica in sorojakinja, Britanka Naomi Cambell, slovi po brezčasni lepoti. Z legendo modnih brvi je sodelovala v kampanji za znamko Burberry, kar je bil šele drugi tak supermanekenski šopek po Cari Delevingne in Kate Moss. V londonski blagovnici odkrita s strani legendarne agencije Storm Models, je na modnih brveh debitirala leta 2007, kariero pa je morala zaradi nosečnosti pri rosnih 19. za nekaj časa potisniti na stran. A še pred tem, je svoj trebušček ponosno pokazala na modni reviji Jeana Paula Gaultiera.

PREBERITE ŠE: #7 – Irina Shayk – Najbolj seksi ženske manekenke 2015

Seznam njenih referenc je impresiven. Domala je ni zveneče modne znamke, ki je ne bi poslala po modni brvi- Prada, Christian Dior, Yves Saint Laurent,… Nadele si je tudi krila angelčka perila Victoria’s Secret, je obraz znamke Maybelline, dekle z naslovnic in kampanj za Calvin Klein, DKNY, Topshop, Gap, Benetton, H&M, in še bi lahko naštevali. A raje uživajmo v njeni lepoti.

Jourdan DunnOdpri galerijo

Irina Shayk #7 – Irina Shayk – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 Versace luksuzne superge Versace: nova kolekcija luksuznih superg pomlad/poletje 2015 Kate Upton #6 – Kate Upton – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 Candice Swanepoel #5 – Candice Swanepoel – Najbolj seksi ženske manekenke 2015 · · · ·