knjige za mamice
Kulturni izbor · knjige

Otroci so seveda največje veselje in trenutki, ki jih preživimo z njimi, so zlata vredni. Vendar pa vsaka mamica dojenčka ali malčka ve, da tu in tam nujno (in to zares nujno!) potrebuje nekaj časa sama zase. V spodnjem članki si lahko ogledate seznam 8 knjig za zaposlene mamice, ki to poletje potrebujejo nekaj časa zase. Držimo pesti, da vam bo uspelo prebrati vsaj kakšno.

Tu je seznam 8 knjig za zaposlene mamice, ki to poletje potrebujejo nekaj časa zase.

The Dependents (Katharine Dion)

Ko Genu umre žena Maida, se ta zakoplje globoko v spomine na srečne dni. Vendar pa kmalu pride na obisk njegova hči Dary in Gene se zave, da njegovo življenje morda ni čisto takšno, kot si domišlja.

The Pisces (Melissa Broder)

Ljubezen, poželenje in morski mož (ja prav ste prebrali). Kaj bi v tej poletni romanci sploh lahko šlo narobe? To poletno branje vas ne bo spustilo iz svojega primeža.

Motherhood (Sheila Heti)

Ne skrbite, to ni knjiga »kako biti dobra mama«. Zgodba te bo popeljala na zelo znano potovanje, kaj pomeni biti ženska in mama – le da bo tokrat predstavljena iz malo drugačne perspektive.

Veliki Gatsby (F. Scott Fitzgerald)

Če si že prebrala to večno klasiko, jo letošnje poletje lahko podoživiš. Nič ni lepšega kot potop v Gatsbyjev čudoviti svet pompoznih zabav in lepih žensk.

The Good Son (You-Jeong Jeong)

Knjiga je za mamice (predvsem mamice fantkov) lahko nekoliko strašljiva. Če se jo odločiš prebrati, je nikar ne vzemi preveč resno. Napet triler govori o skrivnostnem umoru mame, ki je imela s svojim sinom zelo zapleten odnos.

Male ženske (Louisa May Alcott)

Večna klasika, ki vas bo pogrela bolj kot vroče poletno sonce. Preživi poletje v družbi Jo, Meg, Beth in Amy. Za vsak slučaj pa s sabo vzemi tudi kakšen robček – knjiga je namreč hudo ganljiva.

The Female Persuasion (Meg Wolitzer)

Zgodba o sramežljivemu študentu, ki se mu spremeni življenje, ko sreča starejšo žensko. Odlična pripoved o ljubezni, moči in vseh dobri in slabih človeških nagonih.

Meghan (Andrew Morton)

Kraljevsko poroko smo dočakali. Zdaj pa se lahko poglobimo v proučevanje nove kneginje Sussexa. Vse, kar je o Meghan znanega, lahko preberete v tej biografiji.
PREBERITE ŠE: Top 10: najboljše knjige za na plažo to poletje

5b02e88b3797e92a008b4f05-960-720 5 knjig, ki jih moraš letos prebrati po mnenju Billa Gatesa photo-1524356750934-a53b36db5ea3 5 znanstvenih razlogov, zakaj bi morali več brati Najboljše knjige za na plažo. Top 10: najboljše knjige za na plažo to poletje Katere knjige bi morali prebrati po mnenju Bill Gatesa in Mark Zuckerberga? Katere knjige bi morali prebrati po mnenju Billa Gatesa in Marka Zuckerberga? · · · · ·