filios-sazeides-106953
V zraku · buzz buzz

Rojstvo otroka je poseben trenutek v življenju vsakega moškega. V želji po tem, da oče svojega sina ali hčer vzgaja kar se da uspešno, pa mora včasih lagati.

Nedolžne laži, kot je ta, da doma nimamo čokolade, niso nič slabega. Obstajajo pa tudi laži, za katere si sami sebi ne želimo priznati, da smo jih izrekli.

1. Ljubim svojega novega otroka.

Nov otrok v življenje staršev prinese veliko novih skrbi. Že res, da bodo očetje naredili vse, da ga zaščitijo, ampak to še ne pomeni, da se ga razveselijo vsakič, ko ga zagledajo. Očetje se namreč marsikdaj nekoliko ustrašijo nove odgovornosti, zato otroka vsaj v prvih nekaj mesecih njegovega življenja vidijo predvsem kot obvezo.

2. Moja žena je ljubezen mojega življenja.

Žena je bila ljubezen moškega, s katerim je v zvezi, a po rojstvu otrok se je to spremenilo. Enako kot moški mislijo tudi ženske. Čeprav se okoli sprehaja veliko bolj čednih žensk, pa bo večina moških poskrbela za svojo družino.

3. Z veseljem se bom udeležil ‘igralnega zmenka’.

Igralni zmenki so namenjeni otrokom. Starši različnih otrok se dogovorijo za srečanje, na katerem imajo njihovi otroci priložnost za igro. Očetom po navadi ni po godu, da preživijo popoldne ob druženju z ljudmi, ki jih ne poznajo dobro.

4. Vesel sem, da moški ne zanosijo.

Mnogi moški bi radi okusili, kako je imeti biološko vez z bitjem, ki po devetih mesecih razvoja prijoka na svet. Glede na to, da ženske pogosto jamrajo o tem, kako naporna je nosečnost, to po navadi raje zadržijo zase.

5. Potrebujemo počitnice.

Po rojstvu otroka si brezskrbnih počitnic ne boste mogli privoščiti še naslednjih 20 let. Tudi če občasno odpotujemo na enotedensko potovanje z letalom, to še ne pomeni, da smo si oddahnili od dnevne rutine. Zato bi se mnogi moški preprosto radi le sami zaprli v hišo.

6. Ne bi si mogel predstavljati življenja brez otrok.

Življenje brez otrok bi pomenilo življenje brez obilice skrbi. Predstavljajte si, koliko sivih las bi prihranili, če ne bi prevzeli vloge očeta. Prav tako bi lahko časopis prebrali do konca, uživali ob počitku v čisti in tihi dnevni sobi … Svoje otroke imamo radi, a to še ne pomeni, da smo jih veseli vsakič, ko se pojavijo.

7. Očetovstvo me ni spremenilo.

Seveda lahko to izjavo označimo kot ogromno laž. Ob rojstvu in vzgoji otroka očetje postajajo vedno bolj zreli. Čas, ki ga imajo na voljo, postane bolj dragocen kot kadarkoli prej, zato ga je treba primerno uporabiti. Službena kariera nenadoma ni več tako pomembna, kot je bila nekoč.

8. Nikoli nisem lulal v umivalnik.

Gotovo se vam je kdaj zgodilo, da ste za opravljanje male potrebe uporabili kar umivalnik. Čakanje na to, da se mesto na stranišču sprosti, zna biti prenaporno.


LuzInterruptus-dolls-designboom-1800 Poglej, preden prečkaš cesto! brooke-cagle-32429 Najsrečnejši mož na svetu razkriva, kako biti srečen 23970199_1648469525176283_6822726412084969472_n ZOI Pjongčang 2018: najprivlačnejši atleti na zimskih olimpijskih igrah 14038-3 (1) V Parizu odprt prvi bordel s tremi seks lutkami · ·