doheny_m-8632 (1) 2
Utrip mesta · svet po moško

Ste kdaj že bili žrtev katerega izmed naslednjih scenarijev? Želite si obriti brado in zaradi neostre britvice vaša kopalnica na koncu izgleda, kot da se je v njej dogodil “masaker”. Ko se že oblačite, opazite, da je vaša srajca zgubana kot obraz stoletnika, jopica pa polna muck kot mačje zavetišče. In jasno, pozni ste. Ali pa da vam čevlji zaudarjajo kot kuga in da ima pas premalo lukenj.

Ker pa nima smisla, da seznam neprilik v nedogled daljšamo, se raje osredotočimo, kako ga čim bolj skrajšati. Vsemu zgoraj naštetemu in še čemu, se namreč lahko izognete, pa za to ni potrebno iti v trgovino po nove kose ali najeti gospodinjo, saj vas bo malo ročnih spretnosti in malo kreativnosti pripeljalo zelo daleč. Kako daleč, pa si preberite v nadaljevanju.

PREBERITE ŠE: Instagram zgodba o nesrečnih moških in nakupovanju

1. Predpotopna kravata

Iz običajne, starokopitne kravate naredite ozko, da boste modi malce bolj “dihali za ovratnik”.

2. Zgubana srajca

3. Utrujene All Starke

4. Umazani usnjeni čevlji

5. Športne smrdokavre

Če vam smrdijo superge, pa vam jih je žal zavreči, jih, shranjene v neprepustno plastično vrečko, čez noč postavite v zmrzovalnik, saj bo ta ubil bakterije in s tem ‘deložiral’ smrad.

6. Pas, ki nima dovolj lukenj

Vam je zmanjkalo lukenj na pasu? Naredite si dodatne z luknjačem.

7. Topa britvica

Nabrusite klino za britje s starim parom kavbojk.

8. Mucke na puloverju

Zakaj bi izgubljali čas z ročnim obiranjem, ko pa lahko mucke na puloverju precej hitreje odstranite kar z britvico.

Preberite še: Festivalska modna vročica – zanj

Foto: Gareth Pugh Najbolj modne žoge letošnjega Svetovnega prvenstva v nogometu world-cup-sofas Stadion za čas SP-ja prelevili v največjo dnevno sobo na svetu shakira2 Kako je svetovno prvenstvo v nogometu premagalo Super Bowl Manaus Ponta Negra. Manaus – v srcu Amazonskega pragozda · · · · · ·