cover-zakaj-se-zaljubimo
V zraku · buzz buzz

Ljubezen je najmočnejše čustvo. In čeprav so sestavine zanjo univerzalne in jo je poskusilo že miljarde ljudi, še vedno ne poznamo univerzalnega recepta. Ker ga pač ni! Hec z ljubeznijo je, da vsakemu človeku odgovarja nekaj drugega. Včasih je potrebnih le nekaj osnovni sestavin, da se nekdo zaljubi v vas, spet drugič moramo iz ljubezni diplomirati. V nadaljevanju si poglejte sedem ‘začimb’, ki bodo vzburile ljubezenske ‘brbončice’.

Če česa na svetu ne manjka je to nasvetov o ljubezni. O tem, kje in kako najti sorodno dušo, kaj storiti, da vas bodo ljudje vzljubili, kako zgraditi in vzdrževati razmerje, ipd. Seveda nikoli ne škodi če ste dobri po srcu, če spoštujete sočloveka, oddajate pozitivno energijo, ste velikodušni in dober poslušalec. A to so lastnosti, ki so na površju, medtem ko se pod njimi skriva še mnogo drugih dejavnikov, ki lahko poteptajo vse logične razloge, zaradi katerih bi vas imel nekdo rad in jih potunkajo na videz brez pravega razloga.

PREBERITE ŠE: Muzej seksa v New Yorku zapelje vseh pet človeških čutov

Toda ljubezen je samosvoja, trmasta in si ne pusti ukazovati, zato ubira svojo pot, kar se lepo vidi na naslednjih primerih, kjer se psihologija še enkrat več izkaže kot sila izmuzljiva kategorija. Lahko še tako laskate dekletu, a če ste izbrali napačno barvo majice, so lepe besede bolj kot ne jalovi poskusi. Žal. Zato preden greste naslednjič v akcijo, imejte v glavi naslednje stvari, ki bodo povečale možnost uspeha.

Skupaj počnita kaj vznemirljivega - Vznemirljivi dogodki namreč ustvarijo pozitivne občutke, ki so sicer rezultat same aktivnosti, a ljudje vzroke zanje najdemo v nasprotnem spolu. Ja, pri toliko 'kablih' v nas ni čudno, da se je nekje moralo nekaj zašuštrati.Odpri galerijo
London_Grammar_396 London Grammar nominiran za glasbeno nagrado Brit Award 2014 voscilnice-cover Najbolj smešne valentinove voščilnice “The Cabinet-desk” Delovni kabinet, ki skriva funkcionalna presenečenja Moleskine s kolekcijo Hobo cilja na kolesarje ·