Kako izboljšati vaš zakon?
V zraku · buzz buzz

V vsakem zakonu se da še kaj izboljšati, pa če si to priznate ali ne. In ker je zakonska zveza živ organizem, jo je potrebno vseskozi negovati in utrjevati. Pri tem je treba vedeti, da sta za partnerski odnos vedno odgovorna oba zakonca in da je stanje posledica (ne)dejanj obeh. Spletna stran Relationship Advice je zato pripravila osem znanstveno dokazanih prijemov, ki bodo izboljšali partnerski odnos in ohranjali zakon srečen kot na prvi dan.

Kdaj naletite na par, ki se drži za roke in je videti srečen in zaljubljen do ušes, vi pa ob tem začutite hrepenenje in morda občutek grenkobe, saj si želite in ste pričakovali, da bo tudi vaš zakon (vedno) tak? Imamo dobro novica za vas. Še vedno je lahko! A za to se morate držati osmih ”zapovedi” za srečen zakon:

  1. Partnerju vsak dan podelite kompliment/e in poiščite način, kako mu izkazati hvaležnost in podporo
  2. Bodite dobrotljivi in prijazni
  3. Počnita stvari skupaj
  4. Poskusita nove stvari
  5. Zmenki niso samo za samske. Pojdite na zmenke in to pogosto
  6. Spor ni tekmovanje o tem kdo ima prav in kdo ne. Poskusita najti prijateljsko rešitev
  7. Najdita čas za intimnost
  8. Pogosto se poljubljajta, objemajta in stiskajta

PREBERITE ŠE: 7 znakov, da se partner/-ka z nami igra

Več o tem, zakaj je vse našteto ključ do ohranjanja srečnega zakona, pa si preberite v spodnji infografiki:

PicMonkey Collage Tihar – jesenski festival v Nepalu, ki počasti tudi pse in njihovo neomajno zvestobo ter prijateljstvo mind blowing rantlifestyle Deset osupljivih teorij, ki bodo spremenile naše dojemanje sveta Dlani sklenjene za hrbtom, izziv s popkom in kovanci na ključnici. Nov bizaren spletni trend: sklenjene dlani za hrbtom PicMonkey Collage Zakaj sta ta zdravnik in njegov pes najbolj vroča stvar na internetu?