80 Sunreef Power
Utrip mesta · mobilno

Teniški as Rafael Nadal je pokazal svoj prefinjen okus in si omislil luksuzen katamaran, s katerim bo lahko dopustoval že prihodnje leto.

Rafael Nadal, eden izmed najboljših igralcev tenisa na svetu, ima očitnodober okus tudi a plovila – omislil si je namreč luksuzen katamaran 80 Sunreef Power, ki prihaja iz ladjedelnice Sunreef Yachts, in je skoraj da tako impresiven, kot je impresivna kariera teniškega asa.
Personaliziran katamaran se lahko pohvali s povsem moderno obliko, ki jo popestrijo okna iz nerjavečega jekla in tla iz tikovega lesa. Velika garaža ima dovolj prostora za marsikatero motorizirano ‘igračo’ – namenjen je predvsem daljšim potovanjem, njegova paluba pa je prilagodljiva in ponuja opcije, kot sta bar in odprta kuhinja.

80 Sunreef Power je popoln za sprejemanje gostov, saj imamo na voljo štiri kabine in nekaj dodatnih kabin za namestitev posadke – torej lahko sprejme do 12 gostov, ki se lahko prepustijo modernemu luksuzu in uživajo v morskih čarih. Že prihodnje leto bo nared za Nadala!

Galerija: 80 Sunreef Power

80 Sunreef PowerOdpri galerijo
Tesla Netflix Youtube Tesla: med vožnjo bomo kmalu gledali vsebine z Netflixa in Youtuba Napake slabih voznikov: avtomehaniki pravijo, da tega NIKAR ne počnite z avtom Napake slabih voznikov: avtomehaniki pravijo, da tega NIKAR ne počnite z avtom Zaslužiš si luksuzen avtomobil: zakaj je veliko boljši od "običajnih"? Veliko več kot zunanji videz: zakaj je bolje imeti luksuzen avtomobil? Renault e-Plein Air: retro 'katrca' na elektriko Renault e-Plein Air: retro ‘katrca’ na elektriko ·