800.000 lego kock za češnjevo drevo, ki je vstopilo v Guinessovo knjigo rekordov.
V zraku · buzz buzz

Dansko podjetje Lego že leta uresničuje pravljične sanje otrok celega sveta, a tokrat so v tematskem parku Legoland na Japonskem naredili nekaj tudi za oči odraslih.

Nepredstavljivo je, česa vse ni mogoče oblikovati in udejanjiti iz najbolj znanih barvnih kock na svetu. Če jih položite v roke japonskih umetnikov, pa nastanejo presenetljive skulpture.

V LEGOLANDU na Japonskem so naredili cvetočo češnjo iz kock Lego, ki je vstopila v Guinnessovo knjigo rekordov, saj so za njeno izdelavo porabili več kot 800.000 kock.

Več kot 4 metrov visoko in 3.333 kilogramov težko češnjevo drevo je postalo največja skulptura narejena iz kock Lego. Za ustvarjanje drevesa, ki je bilo izdelano na Češkem, so potrebovali 6.500 ur.

Na zeleni podlagi stoječe deblo, iz katerega se odpirajo pisane veje roza barve in veliki lampijoni, ki v noči svetijo, dajejo občutek, kot da gledate v bombon.

Galerija slik – Češnja iz kock Lego

Češnja iz kock LegoOdpri galerijo
stopnišča 10 + stopnišč, ki so estetsko tako dovršena, da vas bodo zmedla bizarni čevlji 15 + najbolj bizarnih čevljev na svetu, ki vas bodo resnično prestrašili shutterstock_1074166649 Plastika? Ne, hvala. 14 zgodovinskih fotografij, ki dokazujejo, da je svet obrnjen na glavo že nekaj časa 10+ zgodovinskih fotk: to je dokaz, da je svet že nekaj časa OBRNJEN NA GLAVO · · · · · ·