moska moda
Utrip mesta · moda · moška moda

Moška moda se spreminja enako hitro kot ženska. S tem v pozabo utonejo številna oblačila, ki pa še vedno zavzemajo prostor v garderobah. Tukaj je 10 kosov moških oblačil, na katere bi morali pozabiti za vse večne čase.

Moški modnim trendom običajno sledijo v manjši meri kot ženske, kar pa še ne pomeni, da se nekaterih oblačil ne smejo znebiti. Predstavljamo vam 10 kosov moških oblačil, na katere bi morali pozabiti za vse večne čase.

Obleke, ki so videti kot zavese

V preteklosti je veljalo načelo, da so bleščeča oblačila tudi boljša. Obleke, ki so videti kot zavese, pa so resnici na ljubo že davno izginile iz mode. Moderni časi v osprednje namreč postavljajo preprostost in udobje. Če vam črne obleke niso pri srcu, se raje zanesite na enobarvno obleko katere druge barve.

Majica z globokim V-izrezom

V pozabo bodo kmalu utonile majice z globokim V-izrezom, ki izpostavljajo dlake na prsih. Poleti boste zablesteli z bombažnimi majicami s kratkimi rokavi, ki v nasprotju s svojimi sorodnicami iz sintetičnih materialov postajajo vse bolj priljubljene.

Oprijete kavbojke

Pospraviti morate tudi popolnoma oprijete kavbojke, ki razkrivajo več kot zakrivajo. Namesto njih izberite kavbojke, ki se od kolena navzdol prilegajo vašim nogam, v zgornjem delu pa so nekoliko širše.

Usnjen zimski plašč s krznom

Usnjeni zimski plašči s krznom izgledajo starinsko in ceneno, hkrati pa z njihovim nakupom podprete proizvodnjo krzna. Kot odlična alternativa se ponujajo volneni zimski plašči.

Zimska bunda in klasična obleka

Kombinacija klasičnih čevljev, obleke in zimske bunde izgleda obupno. Izbiro oblačil je seveda potrebno prilagoditi vremenskim razmeram, kljub temu pa vam predlagamo, da bundo zamenjate s klasičnim plaščem, trenčkotom ali parko.

Usnjen jopič z veliko okrasja

Iz mode so izginila tudi oblačila z imitacijami dragih kamnov, bodicami ali velikim številom zadrg. Veliko bolj priljubljene so preproste jakne iz usnja ali džinsa.

Pas z ogromno zaponko

Pas z ogromno zaponko se že nekaj časa ne uvršča med trendovske kose garderobe, a ga nekateri moški kljub temu še vedno uporabljajo. Modni strokovnjaki so veliko bolj naklonjeni pasu s klasično zaponko brez dodatnega okrasja.

Kontrast med čevlji in nogavicami

Kombinacija belih nogavic in črnih čevljev ter obratno vas ne bo popeljala do želenega učinka. Svetlo-temni kontrast lahko namreč uniči celotno sliko. Supergam se najbolje prilegajo kratke bombažne nogavice.

Ogrlica

Kratke ogrlice iz lesa in školjk so stvar preteklosti. Enako velja za ogromne prstane in zlate verige. Priporočamo vam, da izberete zapestnico, prstan ali orglico, ki ni videti pretirano bleščeče.

moski sandali 2019 Moški čevlji 2019: najlepši sandali za poletje V trendu so moški zaročni prstani. Si dovolj pogumna? V trendu so moški zaročni prstani. Si dovolj pogumna? https___hypebeast.com_image_2019_03_hublot-big-bang-sang-bleu-ii-first-look-2 Baselworld 2019: vrhunci največjega urarskega sejma na svetu 44672734_283319652518077_7882693243839304074_n 2 Moški vodoodporni čevlji 2019: zaščita pred muhastim vremenom