post4
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Kaj je tisto, kar definira generacijo Y, smo povprašali mlade, ki so del milenijske generacije. In prav hitro ugotovili, da pri mladih izjemno visoko kotira imidž med znamkami. Eno od večjih vlog ima znamka telefona. Strokovnjaki kot glavne značilnosti milenijske generacije omenjajo prilagodljivost, inovativnost, učinkovitost, odklopljenost in skeptičnost, odpornost in vztrajnost, strpnost in ekspresivnost. Tudi zato smo našli telefon, ki ustreza prav temu.

Kupujete telefon svojemu milenijcu? Potem morate biti vsekakor pozorni na množico stvari, ki so tej generaciji izjemno pomembne. Prav zato se zdi telefon Honor 9 tisti pametni telefon, ki glede na ponujeno ceno in to, kar od pametnega telefona dobimo, ponuja izjemno veliko. Navedeno  potrjuje tudi popularen predhodnik Honor 8, ki je bil narejen z mislijo na to občutljivo populacijo in je svetovna uspešnica blagovne znamke Honor. Njegov naslednik Honor 9 ga seveda kane v vseh pogledih preseči. Pa poglejmo, zakaj.

Samo za pogumne
Če sodobne generacije odraščajo ob nenehni uporabi digitalnih medijev, potem je blagovna znamka Honor tista, ki predstavlja popolno izbiro za vse, ki ste radi v koraku z inovacijami. Utelešenje slogana »lovilec svetlobe« predstavlja tudi novi telefon Honor 9, ki je vse bolj priljubljen pri vseh generacijah. Honor je vodilna e-blagovna znamka pametnih telefonov v okviru skupine Huawei. V skladu s svojim sloganom “For the Brave” je bila blagovna znamka ustvarjena za zadovoljitev potreb digitalnih domorodcev z internetno optimiziranimi izdelki, ki nudijo odlično uporabniško izkušnjo, navdihujejo delovanje, spodbujajo ustvarjalnost in mlade spodbujajo k doseganju svojih sanj.

Glavni oblikovalec Honorja 9 ima za to jasno vizijo: “Nočemo, da je pametni telefon še en izdelek iz kalupa, ampak jasen izraz tvoje individualnosti. To je tisto, kar gre Honorju 9 dobro od rok – prinaša mnogo novih plasti prefinjenosti in prestopi na naslednji nivo s fokusom na mladostnem in neodvisnem življenjskem stilu. Če živiš za in ceniš ta trenutek, je Honor pravi zate.”

“LEPOTA KONCEPTA INTEGRIRANEGA STEKLA: VSAKDO JE LAHKO “LIGHT CATCHER” IN USTVARI SVOJO SVETLOBO S HONORJEM 9.”

Honor 9 se ne ponaša le z osupljivo jasnim videzom ter občutkom, ampak prinaša tudi neverjetne tehnične poudarke. Dvojna kamera izstopa z zagotavljanjem izjemnega kontrasta in podrobnosti s kombinacijo 12 MP velikega barvnega (RGB) ter 20 MP velikega monokromatskega (č-b) senzorja. Prefinjeno procesiranje slik omogoča vrhunsko izkušnjo fotografiranja v slabi svetlobi, s čimer ujamete svoje spomine z živimi podrobnostmi ne glede na to, ali je dan ali noč.

“HONOR JE USTVARJEN ZA POGUMNE (“FOR THE BRAVE”) IN IZRAZNE LJUDI, KI V ŽIVLJENJU RADI EKSPERIMENTIRAJO TER SE IGRAJO S PRILOŽNOSTMI.”

Zakaj si torej ne bi privoščil nekaj navdihujoče nove opreme in to jesen potisnil moč svoje ustvarjalnosti v nove višave?


Pametni telefon HTC Desire 10 HTC Desire 10 Pro – srednjecenovnik, ki se izdaja za premijski telefon iPhone 7 - test upogljivosti Test upogljivosti: se iPhone 7 ukrivlja kot iPhone 6 Plus? Mobilni telefon AIEK Q1 Mobilni telefon AIEK Q1 – fixie telefonov Steve Jobs o spremembah Tako bi Steve Jobs razložil, zakaj je Apple odstranil priključek za slušalke · · · · · ·