When-Harry-Met-Sally-when-harry-met-sally-restaurant
V zraku · buzz buzz

Orgazem je odličen, saj se strinjate, kajne? No, nekateri ljudje ga lahko doživijo tudi kar tako, brez kakršnegakoli opozorila in to na najbolj nenavadne načine. Ne, ne govorimo o ‘pokvarjenih’ ali perverznih načinih, ampak o vsakdanjih opravilih, ki lahko nekoga pripeljejo do orgazma. Je ta za njih prekletstvo ali blagoslov, pa presodite sami.

9 nenavadnih načinov, kako lahko ljudje doživijo orgazem:

Med umivanjem zob

‘Nekaj izbranih’ posameznikov lahko doživi orgazem med ščetkanjem zob. Pred nekaj leti je ženska poročala, daje med umivanjem zob doživljala neverjetne orgazme, tako neverjetne, da je začasno izgubila zavest.

Med zehanjem

Če ljudje jemljejo nekatera zdravila, lahko kot stranski učinek doživijo tudi orgazem med zehanjem.

Med jogo

Tudi joga ima to zmožnost, da človeka s pravilnim gibanjem in raztezanjem pripelje do orgazma. Obstajajo tudi jogiji, ki priporočajo ‘orgazmično jogo’ kot zdravo obliko lajšanja stresa.

Med porodom

Glede na poročila zdravnikov, nekje 0,3 odstotka žensk med rojevanjem doživi orgazem.

Med razmišljanjem o orgazmu

Očitno imajo nekateri ljudje zmožnost, da med razmišljanjem o orgazmu tega tudi doživijo. To je nekaj, česar se lahko vsi naučimo. Avtorica Barbara Carrellas pravi, da lahko ljudi nauči, kako priti do orgazma z razmišljanjem, in ga celo priporoča kot alternativo običajnemu spolnemu odnosu.

PREBERITE ŠE: Kdaj v dnevu je najbolj verjetno, da tvoje dekle doživi orgazem?

Med striženjem oziroma urejanjem pričeske

Autonomous Sensory Meridian Response je stanje, v katerem ljudje med nenavadnimi stvarmi, kot je na primer urejanje pričeske, doživijo orgazem. Obstajajo ljudje, ki se vzburijo in doživijo orgazem ob misli, da se nekdo igra z njihovimi lasmi, jih striže ali češe.

Med stimulacijo stopal

Na Nizozemskem je neka ženska utrpela poškodbe živcev v hrbtenici, ki so jih vzeli možnost, da pri dotikanju prepozna razliko med stopalom in njeno vagino. Zaradi tega ima zdaj možnost, da doživi orgazem že samo z boso hojo.

Med vadbo

Znanstveniki so odkrili, da lahko skoraj 40 odstotkov žensk doživi orgazem med vadbo. Če bi to številko še nekoliko povečali in dali enako zmožnost tudi moškim, bi bil svet veliko bolj fit.

Motnja stalnega vzburjenja

Persistent Genital Arousal Disorder (PGAD) ali motnja stalnega vzburjenja je dobra in slaba novica hkrati. Tisti, ki trpijo za to motnjo, pogosto doživljajo spontano, stalno in neobvladljivo vzburjenje genitalij. Včasih pride do orgazma, včasih ne.


Odsevni jopič - vstopnica v svet Nadela sta si odsevni jopič in povsod prišla zastonj Amy Adams Zvezdniki pokazali svoj pravi obraz Poredni otroci Kateri otroci so bili letos najbolj poredni in ne bodo dobili daril od Božička? Srhljivi morski ulov Srhljivi morski ulov: kar je ujel ta ribič, vas bo preganjalo v sanjah! · · ·