shutterstock_712524436
V zraku · odnosi

Prvi meseci zveze so večinoma tisti najbolj sočni in sladki. Vendar pa se seks po pravilu skozi leta izboljšuje. Partnerja se namreč vedno bolj poznata in si vedno bolj zaupata. To je 9 tipov igric med rjuhami, ki jih doživi večina parov v prvih dveh letih razmerja. Sta tudi vidva med njimi?

To je 9 tipov ljubljenja, ki ga je imela večina parov v prvih dveh letih razmerja. Kaj vse sta poskusila vidva?

Len »quicky«

Ko sta oba popolnoma izmučena – bodisi zaradi zabave bodisi zaradi intenzivnega nočnega seksa – se prileže len »quicky«, ko se vama ne ljubi premakniti več, kot je potrebno.

Ko že dolgo nista

V vsakem razmerju prihaja do fluktuacij spolnega odnosa. Ko imata obdobje zatišja in se na obzorju ponovno riše sonce, je seks še posebej sladek in dober.

Pijano ljubljenje

Ko prideta nekoliko prepozno domov in sta popila malo preveč gin tonika, sledi pijano ljubljenje. Včasih je izjemno, včasih pa samo smešno.

Po obilnem kosilu

Po obilnem kosilu je včasih težko vstati od mize, kaj šele izvesti zapleten in naporen proces ljubljenja. Vendar ne imenujemo ljubezni kar tako najmočnejša sila v vesolju.

Eksperimentiranje

Po neki preseženi količini skupnih noči si vsak par zaželi eksperimentiranja. Včasih se celo posreči.

Zelo tih seks v hiši staršev

Ko sta na obisku pri njegovi/njenih starših se, če je le možno, vzdržita. Vendar pa je včasih potreba in kemija preprosto prevelika. Sledi strastno ljubljenje, ki pa je ovirano s pravilom, da morata biti čisto, čisto tiho.

Jutranje ljubljenje

Jutranje ljubljenje, ki je po navadi zelo romantično, poznajo vsi dolgoletni pari.

Ljubljenje po kreganju

Po intenzivnemu kreganju po pravilu sledi še bolj intenzivni seks.

Seks presenečenja

Ko ni nič dobrega na televiziji ali pa ko je študijska snov nadvse dolgočasna, nam partner velikokrat prebere misli in nas preseneti z dobrim popoldanskim ljubljenjem.


shutterstock_1216896508 6 znakov, da imaš edinstveno osebnost, ki jo vsi občudujejo d42b2cf7-3054-4199-95c9-0c9a3b7cae06 S takšnimi moškimi ženske po 25. letu ne želijo biti več 2011_no_strings_attached_001 Če želite, da je vaša zveza edinstvena, izkoristite ta trik: govorite jezik ljubezni! 7  uslug, ki jih najboljša prijateljica naredi brez komentarja 7 uslug, ki jih najboljša prijateljica naredi brez komentarja · ·