babica-cover
V zraku · buzz buzz

Fotograf Sacha Goldberger se je odločil, da svojo 91-letno babico Frederiko prikaže kot superjunakinjo in jo s tem znova osreči. Nastale so neverjetno simpatične fotografije, na katerih je v njenih očeh znova zasijalo veselje.

Sacha Goldberger je brez dvoma eden od najbolj pozornih vnukov na svetu. Ko je videl, kako nesrečna je njegova 91-letna babica Frederika, se je odločil najti način, ki bi v njeno življenje znova prinesel nekoliko veselja. Tako je prišel na idejo za fotografski projekt, v katerem je Frederika nastopila kot superjunakinja. V popolni opravi je z velikim veseljem pozirala za svojega vnuka, na fotografijah pa ni moč opaziti le ljubezni in predanosti, ki jo Goldberger čuti do svoje družine, ampak je zelo očitno tudi vnzemirjenje in veselje na obrazu njegove babice.

Odpri galerijo
Slika 7-Ryder in Cash Zvezdniki kot hipsterji, rockabillyji in polni tetovaž Slika 10_kartonasti zvocniki DIY – Do privlačnega in barvitega retro radia kar iz kartona IMG_1506 Retroromantika s kotalkami Esemes HAIRCHALK GAMME2 Nagradna igra: L’Oréal Professionnel razvajanje ob dnevu žena · · ·