Giorgio Armani Vespa
Utrip mesta · mobilno · Utrip mesta · moda

Modni guru Giorgio Armani in ”vespovski” guru Piaggio sta ob svojem okroglem jubileju- Armani letos praznuje 40-letnico delovanja, Piaggio skupina pa 130 let- združila moči in predstavila verjetno najbolj modno vespo na svetu- 946 Emporio Armani. Tako zelo, da se bodo z njo ceste spremenile v modne brvi, voznik pa v modela, ki ga bodo drugi z zavidanjem opazovali, kako gre mimo njih.

Dve eminentni italijanski blagovni znamki Giorgio Armani in Piaggio sta se odločili, da svoja okrogla jubileja- Armanijevo 40-letnico delovanja in Piaggijevo 130-letnico obstoja- ”zapijeta” skupaj. In to sta naredila kot Gatsby, v stilu, z vespo 946 Emporio Armani.

Skuter s štiritaktnim motorjem z elektronskim vbrizgom goriva je temne mat barve, ki pod določenimi svetlobnimi pogoji vleče na zeleno, medtem ko so usnjen sedež in ročaji rjavi. Najmodnejši tip skuterja, ki ga je Piaggio sicer predstavil že daljnega leta 1946, si je obul 12-palčna kolesa, nadel 220-milimetrske ”ostroge” (beri disk zavore) in antiblokirni sistem ABS, najbolj modna kolekcija vesp pa bo v omejenih količinah po vsem svetu na voljo že junija 2015.

PREBERITE ŠE: Milano Expo 2015: Muzej hiše Armani

Če si pozorne ogledate dizajn vespe 946 Emporio Armani, boste na njej našli številne zanimive detajle in klasičen logotip Emporio Armani, kar pa ne boste- zato pa ni nič manj pomembno- je najbolj napredna tehnologija in mehanika skrita pod lupino, ki zagotavlja maksimalen izkoristek goriva in zelo nizke emisije škodljivih izpušnih plinov.

Galerija:

946 Emporio Armani - vespa za šminkerjeOdpri galerijo
Speedvagen Urban Racer je urbano kolo, ki vas izzove. Speedvagen Urban Racer – urbano kolo za divje v srcu Najbolj odpiljeni avtomobili z eBaya Najbolj odbiti avtomobili, ki jih lahko kupite na spletni strani eBay cover-bmw-serije7 Novi BMW serije 7 [2015] – BMW-jev pogled v prihodnost in sedmica Naličeni Pagani Huayra Božanski Pagani Huayra – bog med superšportnimi avtomobili ·