A je to sploh realno?! Bizarni zakoni o seksu po svetu
V zraku · buzz buzz

V sodobni družbi spolnost ni več tabu tema, a kljub temu obstajajo določeni zakoni, ki veljajo že stotine let …, ker človeška domišljija, ko gre za zadovoljevanje potreb, ne pozna meja – in včasih je tudi uničujoča.

Če se na vašem seznamu fantazij nahaja tudi potovanje v druge države, kjer bi izživeli svoje notranje fetiše, vam svetujemo, da pred tem preverite zakone o spolnosti, ker se verjetno želite izogniti kazni. Malo za šalo malo, za res smo zbrali nekatere bizarne zakone o seksu, ki naj bi nekoč veljali, a so zastareli, nekateri pa naj bi bili aktualni še danes.

Človeška domišljija, ko gre za zadovoljevanje potreb, ne pozna meja, zato bi morali biti hvaležni, da so nekateri zakoni sprejeti (jasno vam bo, o čem govorimo, ko si jih ogledate), drugi pa so skrajno bizarni in vas bodo nasmejali.

Bizarni zakoni o seksu po svetu:

1. V kolumbijskem mestu Cali naj bi z ljubimcema prvo poročno noč preživela tudi mati, ki mora potrditi, da je imelo dekle prvo spolno izkušnjo.

2. V Estoniji naj bi bi bilo v času spolnega odnosa prepovedano igrati šah.

3. Washington D.C. je domnevno razglasil vse spolne položaje za sprejemljive, le misionarskega ne.

4. Verjelo se je, da je v Indoneziji kazen za samozadovoljevanje obglavljenje. A domnevno zločinci ne umrejo, temveč gredo za tri leta v zapor.

5. V Minnesoti naj bi bilo moškim prepovedano imeti spolni odnos z ribo.

6. V Hong Kongu naj bi imela ženska, ki je moškega ujela med ljubljenjem z ljubico, pravico tega ubiti, vendar z rokami. Ljubico lahko ubije s čimerkoli.

7. V Južni Afriki poligamna družba verjame, da je sporno imeti spolne odnose tekom dne. Imajo ga lahko v času nevihte, ker bodo v nasprotnem imeli nočne more.

8. V Sibirji naj bi dekleta nosila posebne hlače, s katerimi naj bi zaščitile himen.

9. Na Poljskem naj bi bilo prepovedano imeti spolne odnose z živalmi, in sicer zločinca ustrelijo v glavo, če imajo odnos trikrat.

10. V Gruziji naj bi bil prepovedan analni in oralni spolni odnos, ne glede na zakonski status.

11. V Koloradu ne bi smeli poljubljati ženske, medtem ko spi.

12. Na Madžarskem domnevno par ima lahko spolni odnos le, če je v prostoru tema.

13. V ameriški zvezni državi Iowa moški domnevno ne bi smeli imeti spolnih odnosov, če so spili več kot tri požirke piva.

Ljudje, ki jočejo ob filmih, niso slabiči: to je velika skrivnost o njih! Ljudje, ki jočejo ob filmih, niso slabiči: to je velika skrivnost o njih! christiana-rivers-258740-unsplash Ženska postane pametnejša, ko se zaljubi, moški pa izgubi razum: 20 citatov genija ljubezni! Recycling garbage such as glass, plastic, metal and paper Majhni koraki do velikih sprememb 2019-05-24-Mu-aktivacija_photoKajaBrezocnik (53) (1) Zakaj je Anja Rupel pela na avtobusni postaji? ·