4-4_1020x700
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ali ste že kdaj obžalovali, da niste posneli kakšnega zanimivega pripetljaja? To se vam več ne bo zgodilo – s sončnimi očali ACE Eyewear ne boste več zamudili priložnosti za dober posnetek.

Z očali ACE Eyewear bomo lahko ob pomoči aplikacije za pametni telefon prenašali posnetke v živo in objavljali videe in fotografije na Facebooku, Instagramu in YouTubu.

Ta visokotehnološka očala je izdelalo podjetje Acton, ki je sicer znano po izdelavi električnih rolk. Njihov izdelek lahko posname fotografije z ločljivostjo 8 megapikslov, videoposnetke pa v HD-kakovosti. Kamera zaobjame široko območje 120 stopinj. Gumb za fotografiranje in snemanje je na zgornji levi strani okvirja očal.

Baterija, vgrajena v očala, vam omogoča uro in pol neprestanega snemanja ali 80 ur v stanju pripravljenosti. Dobra novica za tiste, ki bi radi posneli dogajanje na plaži ali na glasbenih festivalih, je, da so očala odporna na prah in vodo. Na spominski kartici so 4 GB prostora za shranjevanje.

V spodnjem videu si lahko ogledate, kako je videti krog na dirkališču skozi očala.

Sončna očala ACE Eyewear so že na voljo za prednaročilo po polovični ceni, ki je 99 dolarjev.

CES 2018: 90FUN – avotomni kovček, ki vam bo sledil kot senca CES 2018: 90FUN – avtonomni kovček, ki vam bo sledil kot senca zfzAprKXN7yCXJjZiv3oHA CES 2018: snemljiva kamera Hive View oblikovalca Yvesa Béharja twoeyesvr-008 Kamera TwoEyes VR: posname točno to, kar vidijo vaše oči LG ThinQ AI - nova doba televizorjev CES 2018: LG ThinQ AI, televizor z Asistentom Google · · · ·