1000-500-citymagazine-cover
V zraku · tehnologija · gadgeti

Bolj kot se tehnologija razvija, bolj se cedita med in mleko tudi med igričarji. Do zdaj še niso v ‘arzenalu’ imeli prenosnika 2-v-1, a to se je prav v teh dneh spremenilo. Izšel je namreč Acer Nitro 5 Spin, igričarski hibrid, ki ga krasi kar nekaj odličnih lastnosti.

V jedru Nitro 5 Spina se skriva novi procesor Intel 8th Generation Core i7, kar bi lahko bilo zanimivo, saj so pri Acerju do zdaj nadgrajevali samo najuspešnejšo serijo U.

Ohišje je v celoti iz aluminija, ki so ga pobarvali v črno ter dodali nekaj rdečih ‘okraskov’. Za odlično grafiko bo skrbela kartica NIVIDIA GeForce GTX 1050 z izjemno hitrim GDDR VRAM. Trdi disk PCle SSD s 512 GB prostora bo nudil dovolj prostora in hitro odzivnost. 15,6-palčni zaslon na dotik FHD, ki je opremljen tudi s tehnologijAcer Color Intelligence, osvetljena tipkovnica ter odlični zvočniki pa bodo poskrbeli, da bo zabavi zares zadoščeno. Baterija je zmogljiva, saj pri življenju zdrži celih 10 ur.

Sicer bomo morali počakati do oktobra, a prsti nas že pošteno srbijo. Za Acer Nitro 5 Spin bomo morali odšteti 1.199 evrov.

Galerija – Acer Nitro 5 Spin: nekaj za igričarje

Acer Nitro 5 Spin: nekaj za igričarjeOdpri galerijo
ALLY: žepna naprava, ki testira prisotnost alergenov in glutena v hrani. Ally: žepna naprava, ki testira prisotnost alergenov in glutena v hrani steer Steer Wearable Driving Aid: da bomo za volanom ostali budni Deeper Lock: prva ključavnica z GPS-om, ki opozarja na tatove. Deeper Lock: prva ključavnica z GPS-om, ki opozarja na tatove Bossa Moonraker – retro futuristična zvočnika Bossa Moonraker: retro futuristična zvočnika · · · ·