ADCASE bo uspešno zaščitil vaš telefon.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ali se vam velikokrat zgodi, da se vam telefon izmuzne iz rok in konča na tleh? Vaše trpljenje ob opazovanju padajočega telefona kmalu več ne bo mučno. Zaščitili ga boste lahko s prav posebnim etuijem.

Philip Frenzel, študent strojništva na nemški Univerzi Aalen, je izumil ADCASE, ki bo vaš telefon zaščitil pred padci. Inovacija uporablja senzorje, ki med prostim padanjem sprožijo kovinske ‘izrastke’. Te lahko preprosto vstavite nazaj v etui in jih ponovno uporabite.

Frenzlov izum je bil nedavno opažen na novičarski platformi Reddit. Med drugim je v svoji domovini prejel cenjeno nagrado, ki jo vsakoletno podejljuje društvo German Society for Mechatronics.

Frenzel je sprva razmišljal, da bi bila zaščiti namenjena zračna blazina, izdelana iz pene. Zaradi tega, ker je menil, da takšen dizajn ni praktičen, se je odločil, da zasnuje kovinsko zaščito za telefon. Philip je s svojo ekipo potreboval približno dve leti in pol, da je projekt uspešno pripeljal do konca. ADCASE, ki naj bi se prilegal novejšim iPhonom, lahko na Kickstarterju pričakujemo že na začetku julija.

FireShot Capture 10 - ROG Strix SCAR II I Lapt_ - https___www.asus.com_us_Laptops_ROG-Strix-SCAR-II_ copy Asus z modeloma Strix Scar II in Strix Hero II navdušuje igričarje Leo Pametni zvočni sistem Leo združuje izjemno kakovost in zavidljiv dizajn Aria Brezžične slušalke Aria se bodo zoperstavile vsem vremenskim razmeram Ali ste pripravljeni na začetek igre? Tukaj so novi igralni ploščki za Nintendo Switch! · · · · ·