Z modelom X16 bo zaigral tudi kapetan NK Maribor Marcos Tavares_
Utrip mesta · svet po moško · V zraku · trend

adidas je na trg poslal kolekcijo kopačk Blue Blast, ki je prilagojena različnim terenom igranja. Rekreativnim in poklicnim nogometašem so tako poleg klasičnih kopačk za igranje na stadionu prvič na voljo tudi tehnično izpopolnjene kopačke za igranje na ulici in na umetnih podlagah. Prvi v Sloveniji jih je preizkusil adidasov ambasador in kapetan NK Maribor Marcos Tavares.

adidas Football je predstavil novo kolekcijo kopačk Blue Blast, v kateri bo vsakdo našel primerno obutev za teren, ki mu najbolj odgovarja za igranje nogometa. V njej se namreč nahajajo kopačke s tremi različnimi prilagoditvami: za igranje na stadionu (on-pitch), na ulici (street) ter na umetnih podlagah (cage). Vsem modelom so skupne napredne tehnologije, ki prinašajo udobje, stabilnost in boljši nadzor nad žogo.

Kopačka ACE 17 PURECONTROL je zasnovana tako, da se zaradi zelo raztegljivega materiala popolnoma prilega nogi, hkrati pa tudi pri tveganih gibih poskrbi za potrebno fiksacijo stopala. Edinstven material Primeknit, iz katerega je izdelan celoten zgornji del kopačke, je opremljen z ultra tankim filmom Non Stop Grip (NSG), ki poskrbi za boljši oprijem in neposreden nadzor udarca, poleg tega pa prinaša popolno udobje že prvič, ko stopite na igrišče. Kopačka je dodatno okrepljena še z inovativnim sistemom Sprintframe za popolno stabilnost.

Različica za igranje na ulici ACE 17 Street pa prinaša še eno revolucionarno novost – adidasovo tehnologijo blaženja BOOST™. Podplat je tako izdelan iz termoplastičnega poliuretana (TPU), ki zagotavlja maksimalen povratek energije pri vsakem koraku. Kopačke v modri barvi z rožnatimi detajli so izdelane iz materiala PRIMEMESH, ki poskrbi za še bolj udaren videz.

Odpri galerijo

shutterstock_533931292 Najboljši pripomočki za britje in popolno brado Kakšna sončna očala so najbolj primerna za tvojo brado in brke? Kakšna sončna očala se najbolj ujemajo z izbiro brkov in brade? Kolesarska torba za obleke Classic 2.0 Garment Pannier Kolesarska torba za obleke Nogavice, ki ti polepšajo dan. 13 obveznih modnih dodatkov vsakega moškega