cover-najelegantnejse-superge
Utrip mesta · moda

Adidas je že vrsto let eno vodilnih podjetij v industriji športne obutve in oblačil. Izdelki s prepoznavnimi tremi črtami navdušujejo množice po svetu. Tokrat pa so se pri nemški korporaciji odločili, da svojo srečo poskusijo s posebnimi, elegantnimi čevlji.

Pri Adidasu so se nedavno odločili za sodelovanje z japonsko znamko Hender Scheme. Skupaj so osnovali tri elegantne modele, na katerih lahko ob treh črtah spoznamo tudi Henderjev način dojemanja estetike.

V okviru kolekcije SS 2018 so razkrili tri nove modele: NMD_R1, Micropacer in Superstar. Vsi so izdelani iz usnja. Prvi je večinoma črne barve, ob tem pa lahko na njem opazimo še dodatke v rdeči in modri barvi. Micropacer navdušuje s črno-belo-rjavo barvno kombinacijo, medtem ko je Superstar obarvan srebrno. Vsem čevljem je skupen prožen podplat.

Ali vas je kateri od modelov navdušil? Če jih boste želeli preizkusiti, boste morali seči globoko v denarnico. Zanje bo namreč treba odšteti vsaj 730 evrov.

Galerija – Adidasova kolekcija SS 2018

NMD_R1Odpri galerijo

pueblando_ando_lacoste_save_our_species_campana_01 Lacoste je svojega krokodila zamenjal z ogroženimi živalskimi vrstami 897b8f942c1898356c2dffb5a8ac7273 Švedska znamka ulične mode & Other Stories prihaja na Dunaj il_fullxfull.1429823544_ew6b Nike Air Mags Back to the Future: najboljši pleteni copati na tem planetu AC7031_01_standardi Pharrell x adidas: prihaja nova kolekcija Hu Holi Black Canvas ·