cover-1000-500-adidas
Utrip mesta · moda

Novi modeli linije adidas Originals Tubular, ki so letos navdušili modne navdušence s svojim neznačilnim videzom in sodobnim dizajnom, znova izzivajo ustaljene modne smernice in so že na prodajnih policah tudi v Sloveniji.

Izmed novih modelov udarne adidasove linije Originals Tubular najbolj izstopata modela Tubular Nova za ženske (v črni barvi) in Tubular Viral za moške, tokrat v vojaških maskirnih barvah. Najnovejši modeli ostajajo zvesti svojem nekonvencionalnem, futurističnem videzu, ki črpa navdih iz urbanih subkultur. Ustvarjeni so bili namreč za modne navdušence, ki s svojim stilom radi posežejo v sfero nenavadnega in izstopajočega.

PREBERITE ŠE: SmartDome – modularne slovenske hiške so prihodnost bivanja

Pri ustvarjanju novih Tubularjev je adidas združil sodobno oblikovanje in preverjene tehnologije, ki jih je že neštetokrat preizkusil v svojih športnih linijah. Med drugim so adidas Original Tubular opremljeni z unikatnim podplatom EVA, katerega futuristična konstrukcija spominja na zračnico, v zgornjem delu pa copati tako kot pri prejšnjih modelih prehajajo v obliko nogavice. Novi modeli iz provokativne linije so že na voljo tudi v slovenskih prodajalnah.

Galerija: novi modeli adidas Originals Tubular

Model Tubular NocaOdpri galerijo

Obupni puloverji iz osemdesetih Grozni puloverji iz osemdesetih, ki se nikoli ne smejo vrniti v modo So to najbolj ljubke torbice, ki ste jih kadarkoli videli? Challky - kratka majica z ustvarjalno površino Challky: majica s ‘tablo’, po kateri lahko rišete in pišete Pametne superge Vixole Vixole – futuristične pametne superge z LED-zaslonom · · · · ·