adidas Pharell Williams Tennis Hu-cover
Utrip mesta · moda

Ni prvič v zgodovini športne obutve, da bi glasbenik ali kak drug umetnik sodeloval pri snovanju športnih copat. Po navadi se je pri oglaševalskih razlogih tudi končalo. No, Nike je z raperjem Kanyejem Westom pred časom že naredil korak naprej, ko so skupaj zasnovali športne copate Nike Air Yezzy. Adidas se je nekaj podobnega zdaj lotil s Pharrellom Williamsom.

To je prvi model, pod katerega se lahko  Pharrell Williams v celoti podpiše. Vrhnji del copata je narejen iz enega kosa in je povsem zračen, podplat pa sestavlja pena. Oblika podplata se razlikuje od ostalih Adidasovih modelov, ki se sicer na sredini zožijo. Izbirate lahko med zeleno (Forrest Green), rumeno ali belo barvo. Glede na Pharrellovo priljubljenost in videz copata je bolje kar pohiteti z nakupom, saj bodo najbrž hitro pošli.

Galerija slik: Adidas Pharrell Williams Tennis Hu

Adidas Pharrell Williams Tennis HuOdpri galerijo
ikea-balenciaga-speed-trainer-00 Balenciagin tekaški copat v Ikeini različici oz. katera različica je bolj nora Nike-Air-Max-Plus- Nike Air Max Plus: klasične superge so doživele preobrazbo cover-tatuji Helix tatu trend je popolnoma prevzel Instagram cover-adidas-wings-horn adidas Originals & wings+horns – čarobna kolekcija za tiste s prefinjenim okusom ·