Adidas s supergami, odpornimi na pivo
Utrip mesta · moda

September je čas za šolske klopi, načrtovanje jesenskega vrta, prvo meglo v ljubljanski kotlini in je čas za Oktoberfest v Münchnu. Festival, kjer se ne cedita med in mleko, ampak pivo in njegova pena. Festival, kjer bujne natakarice v bavarskih nošah z vrčki polnimi zlatorumene pijače razveseljujejo brkate može in njihove boljše polovice.

Adidas bo letos ‘pristavil svoj vrček’, saj so za tokratni Oktoberfest, ki se začne 16. septembra, pripravili posebno izdajo svojih copat Original München.

Za to priložnost so jih poimenovali Pröst. Zakaj so posebni? Ker so prevlečeni z visokokakovostnim usnjem DPBR (angl. durable puke and beer repellent), kar bo nedvomno prišlo prav na dogodku te vrste. Navdih za copate so bile pravzaprav kultne bavarske ‘lederhose’ (po naše ‘pumparice’), hlače iz trpežnega usnja z naramnicami. Notranjost copat je obložena z rdeče-belo kockasto tkanino, ki spominja na festivalske prte, napis Pröst pa se na obeh zunanjih straneh bohoti v zlati barvi.

Cena za adidas Pröst je 199,95 evra. Obujte jih, naročite vrček in zavriskajte Pröst! Pa na zdravje!

Galerija – Adidas s supergami, odpornimi na pivo

Adidas s supergami, odpornimi na pivoOdpri galerijo

slide 3 The Athlete’s Foot: športna trgovina s stilom 3 Želiš postati Mercedesova zvezda? Neprecenljivo! kl x vans Modna kolekcija Karl Lagerfeld x Vans prihaja septembra _MG_6429 Lazy Clothing: slovenska modna znamka edinstvenih barvitih kosov