Superge Stan Smith Gore-Tex
Utrip mesta · moda

Superge Adidas Stan Smith so dobile novo različico. A kot lahko opazite, tokrat Adidas ni posegel toliko v dizajn, kot je v sam material. Najnovejše Stan Smith superge so namreč dobil Gore-Tex tretma, zato jih boste lahko mirne duše obuli tudi na jesenske deževne dni, ali pozimi! Adidas Stan Smith so tako postale vsesezonska obutev!

Brezčasne superge Adidas Stan Smith boste lahko zdaj nosili tudi pozimi. Adidas je namreč predstavil novo različico svojih znamenitih superg, tokrat s prevleko Gore-Tex.

PREBERITE ŠE: Adidas x Raf Simons – retro superge za jesen 2016

Na oblikovalski ravni je Adidas opravil zgolj nekaj kozmetičnih popravkov, tako da Stan Smith Gore-Tex le za drobec odstopajo od originala. Izdelane so iz polnozrnatege usnja in so na voljo v beli ali črni barvi, a s pomembno razliko od klasičnega modela. Zaradi membrane Gore-Tex, ki poskrbi, da čevelj diha in se ne premoči, boste lahko z njimi stopili tudi v lužo, do živega pa vam ne bosta prišla niti sneg in plundra.

Galerija – superge Stan Smith Gore-Tex:

Superge Stan Smith Gore-TexOdpri galerijo

Analogna pametna ura EA Connected EA Connected: Armani predstavil analogne pametne ure air jordan 4 ginger 1 Superge Air Jordan 4 Ginger: najbolj luksuzen model doslej Zvezdne konstelacije iz uhanov Lepotni trendi 2016 – zvezdne konstelacije iz uhanov Zmajev nahrbtnik Zmajev nahrbtnik, s katerim boste videti kot krotilec zmajev · · · · ·