H20166_TR_Key_Model_Mar02-BTL_in-store_digital_only_RGBI
Utrip mesta · šport · Utrip mesta · moda · ženska moda

Priljubljena znamka adidas StellaSport v teh dneh praznuje prvo leto obstoja, aktivna dekleta pa je ob tej priložnosti razveselila z novo kolekcijo pomlad/poletje 2016.

Adidas in Stella McCartney sta navdih za najnovejšo kolekcijo adidas StellaSport črpala iz svobode 70. let ter sproščenosti kalifornijskega sonca. V novi kolekciji nas čakajo poigravanje s prelivanjem mavričnih barvnih tonov, nostalgična uporaba tehnike “tie & dye” in prepletanje različnih tekstur.

PREBERITE ŠE: Adidas NMD – Adidasova udarna tehnologija športnih copat
Znotraj kolekcije adidas StellaSport pomlad/poletje 2016 najdemo pisano paleto oblačil, obutve in dodatkov s cvetličnimi potiski in mavričnimi napisi, ki nas navdušijo s svojo živahnostjo in zmogljivo športno tehnologijo.

Igrivi kosi so tehnološko dovršeni ter prežeti s poletnimi vibracijami in prvinsko jin energijo.

Kolekcija StellaSport pomlad/poletje 2016 je na voljo tudi v Adidasovih trgovinah po Sloveniji.

Kolekcijo adidas StellaSport pomlad/poletje si lahko ogledate v fotogaleriji!

adidas StellaSport pomlad/poletje 2016Odpri galerijo
Poletne olimpijske igre v Riu de Janieru (2016) Rio 2016: Sloveniji na olimpijadi napovedujejo tri zlate kolajne Fitnes na prostem v Sloveniji Fitnes na prostem – ulična vadba osvaja srca Slovencev Kolo Twicycle Twicycle – kolo, ki ga poganjamo z nogami in rokami Fitnes leta 1940 Ženski fitnes leta 1940 · · · · · ·