Foto: richgurl.com
Utrip mesta · moda

Modni strokovnjaku že nekaj sezon napovedujejo konec “skinny jeansu”, tokrat pa mislijo zares. Analize namreč prikazujejo močan upad prodaje kavbojk, ki tesno objemajo noge, in prikazujejo vzpon veliko bolj udobnih “boyfriend” kavbojk.

Ravno smo se jih navadili, pa so že “out”. Ja, res je. Vaše najljubše “skinny” kavbojke niso več v trendu. Vsaj tako trdijo modni strokovnjaki, ki so ob pregledu analiz prodaje najbolj popularnih ponudnikov jeansa ugotovili, da je prodaja “skinny” kavbojk upadla. Toda, kaj bomo sedaj oblekle vsako jesensko jutro, se sprašujete. Po napovedi modnih gurujev bodo to “boyfriend” kavbojke in ostali modeli z nekoliko bolj sproščenim pridihom, ki jih modne poznavalke, bloggerke in zvezdnice kombinirajo na 101 način. V kolikor sproščen jeans oblečemo v kombinaciji z elegantno belo srajco, črnim blazerjem in opaznimi salonarji bomo namreč izpadle izredno šik. V galeriji pa pobrskajmo še za ostalimi jesenskimi inspiracijami.

PREBERITE ŠE: Minimalistične torbe in nahrbtniki Mansur Gavriel so zavladali modnemu svetu

Odpri galerijo
Foto: img.ibtimes.com 6 ključnih modnih trendov z modnih pist za prihajajoči jesen in zimo Foto: Zara 15 najboljših škornjev in polškornjev za prihajajoči jesen in zimo cover Burberry: Bloomsbury je najnovejša med torbicami za prihajajoči jesen in zimo "Liquid Metal" Nike: udobje in metalik trend združena v prestižne natikače · · ·