adobe photoshop camera
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Adobe predstavlja nov program oziroma aplikacijo za pametne telefone, Adobe Photoshop Camera, ki vam bo omogočila ustvarjanje odlično obdelanih fotografij, te pa bodo vaš profil na Instagramu ponesle na višjo raven.

Adobe je z programom Photoshop spremenil svet fotografij. Photoshop, Lightroom in podobni programi so namenjeni urejanju že narejenih posnetkov, zdaj pa so pri Adobe ustvarili program oziroma aplikacijo, kjer bo urejanje fotografij del procesa samega fotografiranja.

Adobe Photoshop Camera je nova aplikacija z umetno inteligenco, ki samodejno prepozna predmete na fotografijah in izbere ter prilagaja različne filtre. To lahko stori v realnem času. Prav tako razume tehnično vsebino fotografije in samodejno uporabi prilagoditve. Trenutno je na voljo kot omejen predogled za iOS in Android, podjetje pa pričakuje, da bo aplikacijo za množično uporabo uvedlo v začetku prihodnjega leta.


01_Experiments_Line_up_without_copy copy Google z aplikacijami za digitalni detoks, vključno s “papirnatim” telefonom Trgovina za mobilne aplikacije Aplikacije, ki jih ni pametno imeti na telefonu in so lahko celo zelo nevarne erik-lucatero-UrhMJ6kfKlo-unsplash Kako ti Instagram pove, da je nekdo zagledan vate? 3 aplikacije, s katerimi moderno in odbito opremite stanovanje 3+ aplikacije, s katerimi moderno in odbito opremite stanovanje · ·