cover-adriana-lima
Utrip mesta · moda

Adriana Lima je stara znanka modnih pist, ki na leto samo z manekenstvom zasluži 30 milijonov dolarjev. Od leta 2000 je v angelski vlogi pri Victoria’s Secret, med njenimi referencami pa najdemo še številne druge priznane modne znamke, kot npr. Maybeline (2003-09). Leta 1981 rojena Brazilka Adriana Lima govori portugalsko, špansko in angleško.

Adriana Lima je svojo manekensko pot začela pri 15. letih, ko je slavila na natečaju za supermodel Brazilije modne agencije Ford. Temu je kmalu dodala še drugo mesto na istem lepotnem tekmovanju a na svetovni ravni, sledil pa je podpisal profesionalne pogodbe za Elite Model Management. Od tedaj naprej so je polne revije, plakati, modne piste in TV oglasi.

PREBERITE ŠE: Maxim: 25 najbolj poželjivih žensk na svetu (2014)

Adriama Lima – fotografije lepotice si oglejte v galeriji

Adriana LimaOdpri galerijo
cover-ultimativni-snezni-cevelj-underarmor Under Armour Fat Tire GTX – zimski čevelj z Michelinovim podplatom Majice s potiskom Najbolj domiselne majice s potiskom PicMonkey Collage Pust: Pustni kostumi in maske slavnih Žensko spodnje perilo Žensko spodnje perilo: Osnovni kosi perila za vsako žensko · ·