Adventure Mat
Utrip mesta · dom · Utrip mesta · šport

Vsi smo kdaj med preobuvanjem ali preoblačenjem na prostem lovili ravnotežje, da ne bi umazali podplatov ali zmočili nogavic. Saj poznate tisto, ko se vrnete k avtomobilu, se želite preobleči v suha oblačila, nadeti nogavice in zamenjati obutev ter pri tem poskakujete na eni nogi, lovite ravnotežje, po možnosti na čevlju ali supergi s konicami prstov. Ralph Kuhlmeier je prišel na genialno idejo, s katero bo preoblačenje na prostem precej lažje – sliši na ime Adventure Mat.

Kadar se preoblačimo ali preobuvamo na prostem, običajno iščemo čisto in suho površino. Te pa ni praktično nikjer. Zato se zanašamo na svoj čevelj ali supergo, na kateri stojimo z eno nogo in med preobuvanjem ali preoblačenjem lovimo ravnotežje. To pa je vse prej kot idealno.

Na srečo se je Ralph Kuhlmeier domislil podloge Adventure Mat, ki omogoča, da se kjerkoli preobujete ali preoblečete, ne da bi morali pri tem loviti ravnotežje.

PREBERITE ŠE: ”Dvoživka” X0 6.2 – več kot samo vodoodporni nahrbtnik

Adventure Mat je antimikrobska zložljiva preproga, ki se razstavi praktično sama. V dolžino in širino meri 51 centimetrov, v zloženem stanju pa zgolj 16,5 centimetra. Inovativno zlaganje – zgolj potegnete vrvico – omogoča, da se umazana stran nikoli ne dotakne čiste površine, na kateri stojite. Vaša je že za 27 evrov, prednaročite pa jo lahko na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Galerija – vsestranska podloga Adventure Mat:

Adventure MatOdpri galerijo

novoletna zabava 3 Novoletna zabava: 5 preprostih trikov, da bo zabava uspešnica Slovensko modularno pohištvo GO GO – slovensko modularno pohištvo, ki raste s tabo Nahrbtnik XO 6.2 ”Dvoživka” X0 6.2 – več kot samo vodoodporni nahrbtnik Slovenska igrača Skippy Skippy – inovativna slovenska vodna igrača s Kickstarterja · ·