Ohišje za športno kamero Aer GoPro Dart
V zraku · tehnologija · gadgeti

Čeprav so športne kamere GoPro izredno trpežne, pa jih ne moremo ravno metati naokoli in pričakovati, da bodo prenesle vse padce. Zato je nastal Aer GoPro Dart, penasto ohišje v obliki peresa pikado puščice oz. repa rakete, kakor želite, ki vašo kamero GoPro spremeni v kopje.

Podjetje Aer želi, da zračne posnetke namesto z droni posnamete z metanjem športne kamere GoPro po zraku. Ker te le niso tako trpežne, da bi preživele padce z velike višine, so izdelali Aer GoPro Dart, ohišje iz pene, ki omogoča metanje kamere po mili volji, brez bojazni, da bi jo pri tem uničili. Mogoče to ni tako sofisticiran način snemanja zračnih posnetkov, a ko primerjate ceno dobrega drona s ceno Aer GoPro Dart, ki stane 49 evrov, dobi zadeva svoj smisel.

Aer GoPro Dart vam omogoča zajem zračnih posnetkov zgolj z zalučanjem ohišja. Če ne želite zajeti videa, lahko preklopite na hiter zaporedni zajem (burst) in ustvarite edinstven zračni selfi. Aer GoPro Dart seveda ni za snemanje 20-minutnih videov, razen če ga ne vržete z letala, a kot lahko vidite v predstavitvenem posnetku, so nekajsekundni zračni posnetki več kot atraktivni in se vam prav nič ne bo kolcalo po športni kameri. Pripomoček za metanje kamere se ne potopi in je vodoodporen, zato ga lahko uporabljate tudi v vodi.

PREBERITE ŠE: Najboljši droni 2016 – brezpilotni letalniki zavzemajo nebo

Aer GoPro Dart je kompatibilen s športnimi kamerami GoPro Hero 3+, 4 in 5. Kamero namestimo v poseben utor, aktiviramo in metanje se lahko začne. Pripomoček ni toliko za resno rabo kot za zabavo. Ob nakupu vam podarijo tudi torbico za lažji prenašanje.

Galerija – Aer GoPro Dart:

Ohišje za športno kamero Aer GoPro DartOdpri galerijo

cover-1000-500-najboljsi-droni Najboljši droni 2016 – brezpilotni letalniki zavzemajo nebo cover-1000-500-toyota-kirby Robotek Toyota Kirobo Mini – prijatelj in sogovornik, ki ste si ga vedno želeli VR-set Google Daydream View Google Daydream View – kot blazina udoben naglavni sistem za navidezno resničnost cover-1000-500-fuze Fuze: zaščitni etui za iPhone 7, ki vrača klasičen priključek za slušalke · ·