agazzi
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ali vas skrbi, da vam bodo tatovi med trenutkom nepazljivosti ukradli nahrbtnik? Po zaslugi nahrbtnika Agazzi, ki se ob zaklepanju s prstnim odtisom ponaša še s celo vrsto priročnih funkcij, lahko ostanete mirni.

Podjetje Agazzi Designs je razkrilo novo linijo nahrbtnikov Agazzi, primernih za vsakdanjo rabo. Ti vam ponujajo funkcije, za katere niste niti vedeli, da jih potrebujete.

Nahrbtniki Agazzi so bili oblikovani v skladu z vodilom, da ljudem pomagajo pri soočanju z vsakodnevnimi težavami modernega sveta. Proizvajalci so prepričani, da je njihov nahrbtnik hkrati zadnji, ki ga boste kupili, zato zagotavljajo doživljenjsko garancijo.

Največ funkcij ponuja model Agazzi Pro, ki se lahko pohvali z možnostjo zaklepanja s prstnim odtisom, vgrajenim polnilcem in notranjo ter zunanjo osvetlitvijo. Vključuje kar 15 žepov, ki skupno ponujajo 23 litrov prostora za shranjevanje. Vaših predmetov ne bo zaščitil le pred tatovi, pač pa tudi pred vodo.

Za model Pro je v predprodaji potrebno odšteti vsaj 312 €, medtem ko je osnovni model Stile, ki ne vsebuje osvetlitve in ključavnice na prstni odtis, na voljo že za 173 €. V kolikor vas je projekt prepričal, ga lahko podprete na Kickstarterju.

Galerija – Agazzi: nahrbtnik na prstni odtis

AgazziOdpri galerijo
Foto1_Samsung COOKHOUSE Samsung predstavil inovativne gospodinjske aparate Panasonic Vitrine Panasonic Vitrine: OLED-zaslon, ki ti polepša dom 1509 Acer ConceptD: nova kolekcija, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše maxresdefault Long Distance Friendship Lamp: ta lučka zasveti, ko se je dotakne tvoj prijatelj · ·