Agent FBI razkriva: tako povečaš svojo privlačnost za 200 %
V zraku · buzz buzz

To so profesionalni prijemi, ki jih za zapeljevanje uporabljajo agentke zloglasnega zveznega preiskovalnega urada FBI!

Pristna privlačnost ni toliko stvar videza, kot je bolj posameznikovega vedenja. Dr. Jack Schafer, nekdanji agent FBI, razkriva, kako svojo privlačnost povečati za 200 %. Njegove metode že več kot 20 let uporabljajo v ameriških obveščevalnih službah, pred kratkim pa so prišle tudi v javnost.

Nagib glave. Ste kdaj opazili, da ženske večkrat nagnejo glavo na stran kot moški? Nagib glave sporoča določeno mero zaupanja, v živalskem svetu pa je nagib glave nekaj ljubkega in prisrčnega.
Uporabi svoje obrvi. Rahel dvig obrvi drugi zaznajo kot znak odprtosti in prijaznosti. Pri tem pa je treba biti zelo pazljiv, saj lahko pretirano dviganje obrvi da vtis, da ste pokroviteljski.

Smej se s pogledom. Ljudje hitro ločimo iskren nasmešek od prisiljenega. Prvi je bolj v funkciji predela okoli oči kot naših ustnic. Pristen nasmešek povzroči rahle gubice okoli oči.
V pogovoru uporabi šepet. Če v pogovoru občasno uporabimo šepet, povečamo intimnost v komunikaciji. Seveda pa je treba pravilno določiti, katere povedi šepetati. V nasprotnem primeru lahko hitro delujemo čudaško ali celo strašljivo.

Spodbudi sogovornika, da se pohvali. Najboljši način komplimenta je, da speljete pogovor v takšno smer, da sogovornik pohvali samega sebe. To lahko spodbudite tako, da ga/jo vprašate »Kako pa ti je to uspelo? Si to res naredil/-a sam/-a?«
Pazi na očesni stik. Očesni stik je velik spodbujevalec ali pa zaviralec privlačnosti. Če želite, da ste določeni osebi všeč, jo povabite v prostor, kjer bo luč nekoliko zatemnjena. Tako se bodo vaše zenice razširile, kar bo povečalo vašo privlačnost.

Občasno se dotakni sogovornika. Občasen, »nenameren« dotik sogovornika lahko dodobra poviša vaše možnosti (za karkoli že navijate).
Bodi odkritosrčen. Iskrenost in deljenje osebnih, intimnih izkušenj vodi v večjo intimnost s sogovornikom. Ta pa vpliva na to, kako privlačni smo za druge.

shutterstock_370039793 13 čudnih zakonov po svetu, ki vas bodo pošteno zmedli marcus-wallis-471438-unsplash Znanost je našla odgovor na vprašanje, zakaj so psi tako prijazni tiko-giorgadze-454936-unsplash Ste rojeni med dvema astrološkima znamenjema? Preverite, kaj to pomeni za vas shutterstock_586694285 10 stvari, za katere se lahko zahvalite ženskam ·