Kolesa Agnelli Milano Bici
Utrip mesta · mobilno

Vintage električno kolo z oblikovnim presežkom je delo leta 2015 rojene italijanske znamke koles Agnelli Milano Bici, ki ponuja edinstvena e-kolesa starinskega videza, opremljena z najnovejšo kolesarsko opremo.

Znamka koles Agnelli Milano Bici ponuja edinstvena vintage električna kolesa, ki bodo všeč predvsem bolj tradicionalno usmerjenim kolesarjem. Kolesa so bila prvič predstavljena na milanskem tednu oblikovanja 2016, vsako e-kolo pa je izdelano iz edinstvenega okvirja s pritiklino v obliki rezervoarja za gorivo, kot smo jih našli na motociklih iz sredine prejšnjega stoletja.

PREBERITE ŠE: GeoOrbital: motorizirano kolo, ki običajno kolo spremeni v električno kolo

Vsako kolo Luce Agnellija, ustanovitelja znamke Agnelli Milan Bike, je ukrojeno po željah kupca in opremljeno z želenimi kolesarskimi komponentami.

Kolesa Agnelli Milano BiciOdpri galerijo
Alfa Romeo Gulia Alfa Romeo Giulia za italijansko policijo Etihad z najdražjo letalsko vozovnico na svetu Najdražja letalska karta na svetu stane kar 38 tisoč dolarjev! Jaguar-XF-Jan-Macarol-2016-20 Jaguar XF: britanski šarm Z avtonomnimi vozili prihaja tudi več seksa v avtomobilih Avtomobili brez voznika prinašajo več seksa za volanom ·