Air Bonsai omogoča lebdenje bonsaja ali katere druge rastline
Utrip mesta · dom

Želite, da vaš bonsaj lebdi v zraku? Nič lažjega. Japonski oblikovalci iz Hoshinchu Air Bonsai Garden so ustvaril miniaturna drevesa, ki čudežno lebdijo nad podstavkom. Ta je ročno izdelan iz japonskega porcelana (Imari) in služi kot ”energijska baza” za t. i. zvezdico (beri: bonsaj).

Kot da bonsaj že sam po sebi ne bi bil majhen čudež, je oblikovalska ekipa pri Hoshinchu Air Bonsai Garden izdelala poseben podstavek za ta miniaturna drevesa, ki omogoča, da niso posajena v posodi (dobesedni prevod besede bonsaj, ki prihaja iz japonščine, pomeni drevo v posodi), temveč lebdijo v zraku.

PREBERITE ŠE: Preverite, katere sobne rastline so primerne za vaš dom

In kako Bonsai Air deluje? Obe polovici sta neopazno opremljeni z magneti, ki omogočajo, da se zgornja polovica vrti in lebdi nad podstavkom. Več o tem, kako zadeva deluje, si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku, če vam je zadeva všeč, pa jo lahko podprete na Kickstarterju. Bonsaj lahko sicer zamenjate tudi s katerokoli drugo rastlino.

Air Bonsai omogoča lebdenje bonsaja ali katere druge rastlineOdpri galerijo
Domiselne postelje Domiselne postelje, od katerih se zjutraj ne boste želeli ločiti Zložljiv nahrbtnik Matador FreeRain24 Matador FreeRain24: zložljiv nahrbtnik, ki ga pospraviš v žep Zložljiva jedilna miza Dvižna miza, ki se v steno pospravi kot sestavljanka Blazina Mermaid Pillow Mermaid Pillow: blazina, ki spreminja barvo, ko ”rišete” po njej · ·