Air Jordan V Fresh Prince
Utrip mesta · moda

Model Air Jordan V se je v srcih ljubiteljev superg trdno zasidral v skupini najbolj ikoničnih čevljev vseh časov. Legendarno silhueto, ki je bila izdana februarja leta 1990, je oblikoval Tinker Hatfield.

V letu 1990 je luč sveta prav tako uzrla ameriška televizijska serija Princ z Bel-Aira (The Fresh Prince of Bel Air), v kateri je blestel Will Smith. Pri Nikeu so se zato odločili, da zgodovinsko povezavo obeležijo z lansiranjem novega modela Air Jordan V Fresh Prince.

Smith, ki sicer prihaja iz Filadelfije, je bil v številnih epizodah serije obut v superge znamke Jordan. Še posebej se ga spomnimo po čevljih Jordan V v grozdnati barvni različici, ki jih je med drugim nosil tudi v uvodniku serije. Posebna izdaja bo ponovno oživela spomin nanje.

Ustvarjalci so notranjost novih superg okrasili z napisom “Air Jordan” in kombinacijo rumenih in roza črt. Air Jordan V Fresh Prince nima vezalk, potrošnike pa bo prepričal z belo zunanjostjo z dodatkom vijoličaste, modre, črne in zelene barve.

Nova različica Jordanove obutve bo navdušila predvsem privržence devetdesetih let prejšnjega stoletja. Kupcem bo na voljo od 25. septembra naprej, njena cena pa znaša 190 €.

Galerija – Air Jordan V Fresh Prince

Air Jordan V Fresh PrinceOdpri galerijo

taf 203255 Nipke bo otvoril novi The Athlete’s Foot shop v Mercator centru Šiška 6 razlogov, zakaj so tvoji čevlji videti ceneno. 6 razlogov, zakaj so tvoji čevlji videti ceneno Oblikovalka ustvari edinstvene modne kose, ki so okrašeni s kristali iz človeške poti. Oblikovalka ustvari edinstvene modne kose, ki so okrašeni s kristali iz človeškega potu vgraviran nakit Med lepoto in grozo: v kožo vgraviran nakit, ki spremeni zvezdnice v bitja z drugega sveta · · · · ·