http___prod-upp-image-read.ft
Utrip mesta · destinacija

Airbnb je nadgradil svojo storitev z Airbnb Luxe, kjer te čaka 2000 skrbno izbranih luksuznih domov s celega sveta.

Airbnb Luxe ponuja celostno lukuzno izkušnjo. Preden se lahko nastanitev sploh umesti na to stopnjo, mora iti skozi posebno ocenjevanje, ki pa poteka v 300 točkah. S tem se zagotovi, da gre za resnično premium destinacijo.

In kakšna je premium destinacija? Edinstvena lokacija, brezhiben dizajn in celoten inventar luksuznih pripomočkov. Rezervacija med drugim vključuje osebnega načrtovalca potovanja, ki načrtuje dobesedno vse: od prevoza iz letališča do rezervacij v restavracijah z Michelinovo zvezdico.

Trenuten nabor vključuje srednjeveški grad v Toskani, jamajško vilo Iana Fleminga, zatočišče ob jezeru na Novi Zelandiji in zasebno posestvno na Francoski Polineziji, kjer lahko biva 50 ljudi.

Vodni-Parhk-Bohinj-4 Osvežitev za vroče dni: najboljši zunanji bazeni in vodni parki / Slovenija Dal boš vse, da bi tukaj letoval: najlepše italijanske plaže, ki nudijo VELIKO VEČ Dal boš vse, da bi tukaj letoval: najlepše italijanske plaže, ki nudijo VELIKO VEČ TERA TERA: 3D-natisnjeno bivališče, narejeno za življenje na Marsu Želiš spoznati hygge? IKEA te pošilja na brezplačne počitnice v Kobenhavn Želiš spoznati hygge? IKEA te pošilja na brezplačne počitnice v Kobenhavn ·