9a8a8fee_original
Utrip mesta · destinacija

Če vam ”večerja na zajli”, ki jo v svoji kabinski žičnici ponuja smučišče Krvavec, ni dovolj adrenalinska, potem predlagamo, da si privoščite oddih v kabinski žičnici smučišča Courchevel v francoskih Alpah, kjer boste z malo sreče lahko preživeli noč 270 metrov nad tlemi.

Airbnb ponuja zelo zanimiva prenočišča, a zdi se da v tej kategoriji nobeno ne seže do kolen prenočišču v kabinski žičnici 270 metrov nad tlemi, kjer pa bo nočitev nad Courchevelom doletela zgolj enega srečnega izbranca, ki bo lahko en dan in eno noč preživel v polno opremljeni gondoli z dvema posteljama (sicer pa za štiri osebe), ki v ničemer ne zaostaja za luksuzno hotelsko sobo. Če želite biti srečni gost, v 100 besedah opišite zakaj bi bili izbrani prav vi pravi. Prijavite se tu: www.airbnb.co.uk.

PREBERITE ŠE: Luksuzna počitniška hiša, ki “lebdi” nad morjem

Če vam visok standard ustreza, a ne visoka nadmorska višina apartmaja, pa si na njem vsaj popasite oči.

Odpri galerijo

Kinodvorana: Disney dvorana v Hollywoodu Najbolj spektakularne kinodvorane na svetu maxresdefault David Danzeiser: Kako potovati po svetu le z nahrbtnikom? jungle-reserve-1_267_673 Soneva Fushi Resort: Luksuzni resort na Maldivih Romantic medieval Ljubljana, Slovenia, Europe. Glasujte: Ljubljana se poteguje za najboljšo evropsko destinacijo 2015 · ·