Akcijska kamera Oclu
V zraku · tehnologija · gadgeti

Akcijska kamera Oclu se ne boji primerjati z najboljšimi.

Ob besedi “akcijska kamera” se ljudje v večini primerov spomnijo le enega izdelka: GoPro Hero. A na trgu je mogoče najti še mnoge druge skrite bombončke, katere se več kot splača malce pogledati. Eden takih je akcijska kamera Oclu. Ni zastonj da njihove kamere prejemajo mnoga priznanja, predvsem za dizajn. Ta je bolj aerodinamičen od konkurence in ponuja veliko hitrih funkcij, ki bodo prišle prav še tako zahtevnemu uporabniku.

Trpežno in vodotesno ohišje ima na vrhu zaslon, na katerem lahko pregledujemo posneti material. Opcija LiveCut omogoča rezanje neželenih posnetkov že takoj po končani akciji, kar prihrani delo v računalniškem urejevalniku. Snemati je mogoče tudi v 4k pri 30 slik/sekundo oziroma 1080p pri 120 slik/sekundo. Nastavitve kakovosti snemanja lahko poljubno nastavimo prek telefonske aplikacije. Kamera omogoča tudi stabilizacijo videa in podpira standardni navoj za stativ.

Prenovljeno kamero v tem trenutku ponujajo s mamljivim popustom. V kolikor vas zasrbijo prsti pa morate na Oclu poslati e-mail, ali je mogoče izdelek poslati tudi v Slovenijo. Načeloma kamero pošiljajo le po ZDA, a v kolikor se kupec z njimi dogovori so možne tudi izjeme.

Galerija: akcijska kamera Oclu

Akcijska kamera OcluOdpri galerijo

polaroid-lab-2 Polaroid Lab: natisnite fotografije direktno z zaslona telefona Untitled-1 Acer Predator Thronos Air: železni prestol za igričarje https___hypebeast.com_image_2019_09_transparent-sound-see-through-speaker-white-black-wireless-bluetooth-1 Transparent Sound Speaker: ko zvočnik postane umetnina square-hero-image_rpt-01_5_3x Adidas RPT-01 in FWD-01: slušalki, pripravljeni na intenzivno telovadbo ·