drevo
Utrip mesta · dom

V francoski tovarni čokolade Alain Ducasse so poskrbeli, da bodo letošnji prazniki še slajši. Izdelali so namreč dele božičnega drevesca iz suhega sadja in oreščkov, oblitih s čokolado, ki jih sestavite sami.

20 centimetrov visoko drevesce se sestavi iz šestih okroglih čokoladnih diskov, v katerih so oreščki in suho sadje organske pridelave, ki služijo kot okraski drevesca. Luknje v sredini diskov omogočajo, da jih drugega za drugim zložite na čokoladni drog, ki predstavlja deblo drevesca. Osnova drevesca je debelejša čokoladna podloga, zaradi česar je čokoladno drevesce stabilno. S priloženimi rokavicami pa kot pravi slaščičarski mojster zagotovite, da se vam čokolada pri sestavljanju drevesca ne bo topila zaradi toplote, ki jo oddajate skozi prste. Pri Alain Ducasse so mislili na vse, kajne?

Sestavljanje čokoladnega božičnega drevesca je lahko projekt, ki se ga lotite z družino ali pa s prijatelji v tem prazničnem času, ko je druženje z najdražjimi naša prioriteta.

PREBERITE ŠE: Ideje za moška darila: najboljša darila zanj

Čokoladnega božičnega drevesa morda še niste imeli, kako dolgo pa bi se lahko zadržali, preden bi ga pojedli?

nahrbtnik Black Ember – modularni nahrbtnik za vsako priložnost Nenavadna zofa Lullock Lullock – nenavadna zofa za maksimalen užitek kredenca.photo4.l Kredenca: slovenska kredenca za vsak dom Darila za moške Ideje za moška darila: najboljša darila zanj ·