Albabara: rešilni jopič, ki tvojega psa spremeni v pravo morsko deklico
V zraku · buzz buzz

Ali boste na letošnje počitnice s seboj vzeli tudi vašega najboljšega štirinožnega prijatelja? Potem ni razloga, da mu ne bi privoščili rešilnega jopiča, ki ga bo preobrazil v pravo morsko deklico – Albabara je odlična rešitev!

Blagovna znamka Albabara, ki se ukvarja z izdelovanjem pripomočkov za hišne ljubljenčke, predstavlja prav posebni rešilni jopič, namenjen psom. Ob tem, da bo slednje ohranjal na gladini vode, jih bo spremenil v prave morske deklice.

Svetlikajoč se rešilni jopič, je na voljo v treh različicah z nastavljivimi zaponkami: majhni, srednji in veliki. Zaenkrat še ga sicer ni mogoče naročiti neposredno prek njihove spletne strani v Slovenijo, je pa kupcem dostopen v spletni trgovini Amazon. Cene različnih velikosti se gibljejo med 23 in 25 dolarjev, kar je približno med 20 in 22 evrov.

Verjamemo, da vaš pes že zdaj velja za najbolj ljubkega v mestu, a hkrati ne bo nič narobe, če ga boste opremili z dodatkom, po zaslugi katerega bo v poletnih mesecih blestel še bolj kot ponavadi.

BeFunky-collage (28) Za Zemljo gre: s temi nerodnimi vrečkami te želijo pozvati, da teh ne uporabljaš več BeFunky-collage Za vse drzne: osupljive ideje za tatu na vratu ezgif.com-webp-to-jpg (83) Ko stopiš na tehtnico, se zavedaj, da nobena številka na tem svetu ne ve, kdo si! 60710958_661866524218742_4022187866142730838_n Surova resnica: takšna je moderna ljubezen …