Odbita študija motocikla Alfa Romeo Spirito
Utrip mesta · mobilno

Potem, ko je oblikovalec Mehmet Doruk Erdem ustvaril futuristični koncept motocikla BMW Appolo Streamliner, si je za novo muzo izbral znamko Alfa Romeo. S potezami motocikla je želel ponazoriti odpornost in moč te italijanske znamke in vanj zaviti svojo predstavo o duhu in navadah Italijanov. In nastala je futuristična študija Alfa Romeo Spirito.

Motocikel Alfa Romeo Spirito je delo oblikovalca Mehmeta Doruka Erdema, ki je pred tem že zakrivil številne podobe futurističnega koncepta motocikla. Po BMW-ju je zdaj padla še Alfa Romeo. Študija ima ”bob rockovski” nos, ki služi zmanjšanju upor zraka in zagotavljanju prostora za zmogljiv motor.

PREBERITE ŠE: Alfa Romeo poleti 2015 z Giulio na pota stare slave

Zadaj motocikel, katerega poteze utelešajo tudi dirkaško dediščino te znamke, krasi dolg usnjen rjav sedež in transparentni deli, ki razgaljajo dele motorja, tudi pri vzmetenju pa le malo prepuščajo domišljiji. Obarvan je v znamkino prepoznavno rdečo barvo in skozi stil, osebnost in moč odseva njeno tradicijo.

Odbita študija motocikla Alfa Romeo SpiritoOdpri galerijo
Infiniti Vision GT Infiniti Vision GT – koncept, ki mu je uspel skok iz digitalnega v resnično okolje cover-nurburgring Najbolj bizarna vozila Nurburgringa [video] Električno kolo CRUZ Z električnimi vintage cruiser kolesi CRUZ tudi do 60 km/h 2016 Corvette Z06 C7.R Edition Corvette Z06 C7.R – najhitrejša Corvetta, ki vam jo bo kdaj dovoljeno kupiti · ·