Surfanje v neposredni bližini lave.
V zraku · buzz buzz

Pustolovka Alison Teal, znana tudi kot ženska različica Indiane Jonesa, je postala prva ženska v zgodovini, ki je surfala v neposredni bližini bruhajočega vulkan. Neverjetni posnetki prihajajo iz Havajev, točneje iz neposredne bližine ognjenika Kilauea, ki je eden od najbolj aktivnih vulkanov na svetu in deluje že prek 30 let (od leta 1983). Njegova lava pogosto teče v morje in to neverjetno kuliso je za osupljive fotografije izkoristila prav Alison Teal. Posnel jih je podvodni fotograf Perrin James.

30-letna seksi pustlovka Alison Teal ne pozna strahu. Čemu bi sicer potovala po svetu in iskala drzne izzive, ki jih ni sprejel še nihče.

Eden od takih je bilo tudi surfanje v neposredni bližini aktivnega ognjenika Kilauea in lave, ki se je vila v morje.

PREBERITE ŠE: Samsung Galaxy Surfboard – pametna surf deska z LED-zaslonom

Namesto da bi odšla čim dlje proč kot vsak človek, ki da kaj na svojo varnost (ena izmed Kilaueajinih nevarnosti je namreč zmogljivost eksplozivnega izbruha, ko magma ven leti kot grude oz. delci pepela), je v roza bikiniju zajahala svoj roza surf in z nasmehom na obrazu pozirala fotograf Perrinu Jamesu.

Za fotoseanso sta izkoristila prvi izbruh tega havajskega ognjenika po letu 2011. Alison lahko sledite tudi na njenem Instagramovem profilu.

Surfanje v neposredni bližini aktivnega vulkana:

Surfanje v neposredni bližini laveOdpri galerijo
Vse ''discipline'' štarševstva. Starševstvo – olimpijske igre za mame Športniki ''nudisti'' na olimpijskih igrah. Rio 2016: športniki kot nudisti in igralci filmov za odrasle #BeardsFromBelow – posnetki brade od spodaj #BeardsFromBelow: posnetki brade od spodaj so nov trend selfiejev · · ·