All Star Chet Atkins All Wah
Utrip mesta · moda · V zraku · tehnologija

Superge All Star in glasba so šli vedno z roko v roki; vaš par allstark je verjetno prestal že številne koncerte. Zdaj je Converse izdal poseben model superg All Star, ki ne le ustreza rokerskemu življenju, ampak se lahko uporablja tudi kot legendarni wah-wah pedal za kitarski efekt, ki so ga uporabljali velikani glasbe, med njimi Jimi Hendrix in Eric Clapton.

Superge All Star kot efekt pedal? Iščeš nove načine za igranje na kitaro? Ne hodi v glasbeno trgovino, ampak v trgovino s čevlji. Converse je namreč izdal posebno serijo superg All Star, ki so tudi wah-wah pedal, torej poseben efekt pedal za kitaro.

To bo razveselilo vse ljubitelje rocka tega sveta, ki jih ni malo. Uradno se superge imenujejo Chet Atkins All Wah. Da so allstarke zvezde rock koncertov, je dejstvo že desetletja, zdaj pa bodo postale tudi zvezde snemalnih studiev oz. kar vseh kitaristov, ki si bodo želeli t. i. wah zvoka električnih kitar (zvok, kot bi kitara jokala).

PREBERITE ŠE: Zakaj imajo superge All Star Converse ob strani dve luknjici?

In kako superge Chet Atkins All Wah, ki jih je Converse pripravil skupaj z znamko Cute Circuit, delujejo? Spredaj ob strani imajo vtič za zvočniški kabel in kabel za kitaro, s katerimi superge oz. ”pedalo” na eni strani povežete z električno kitaro, na drugi pa z ojačevalcem, oziroma če tega nimate, s pametnim telefonom. Superge imajo v podplat vgrajen upogljiv senzor, ki zazna premike oz. upogibanje noge, s tehnologijo Bluetooth pa jim sporoča podatke, da kitara ve, koliko wah-wah efekta uporabiti. Podrobnosti so v spodnjem videoposnetku.

Dr. Martens x Ninja želve Bulerji Dr. Martens z motivom ninja želv Converse All Star Woven kolekcija Nove tkane superge All Star za vroče poletne dni Kako pravilno zlikati srajco? Kako pravilno zlikali srajco? Likajte kot profesionalec! Majica AiraWear skrbi za pravilno telesno držo in masira AiraWear – majica s kapuco, ki ponuja masažo · · · ·