Alpen Bike Capsule
Utrip mesta · mobilno

Imate probleme s shranjevanjem svojega kolesa? Niste edini, saj ima marsikdo podobno težavo. Na žalost je največ težav s krajami koles, pa tudi primernih ‘parkirišč’ za kolesa marsikje primanjkuje. Na srečo je Alpen ponudil elegantno rešitev za vse omenjene težave.

Alpen je ena izmed zelo domiselnih pogruntavščin za shranjevanje koles. Narejena je iz močnega in odpornega, pravijo, da skoraj neuničljivega polietilena, ki ima poleg vsega še ključavnico in je lahko trdno privit v tla. Alpen je varno zavetje za vaše kolo, ki bo poskrbelo, da bo vaše kolo tudi ostalo vaše, poleg tega pa ga bo obvarovalo pred negativnimi vremenskimi vplivi. Polkrožno ‘domovanje’ za vaše kolo ima edinstven in patentiran dizajn, ki ponuja vodoodporno zaščito, da ga lahko namestite tudi zunaj svojega doma, v garažo ali temu namenjene skupne prostore.

Polkrožna oblika združuje dizajn in praktičnost v enem. Ne samo da je Alpen že na pogled zanimiv izdelek, je namreč tudi praktičen in omogoča lahek dostop za skoraj vse oblike koles. Alpen ima dovolj prostora za gorska kolesa, tudi tista s širšimi krmili. Poleg prostora za kolesa je na voljo še dovolj prostora za vse vaše kolesarske pripomočke in opremo. Kolesarsko ‘garažo’ Alpen si lahko omislite za 899 ameriških dolarjev.

Galerija slik: Alpen Bike Capsule

Alpen Bike CapsuleOdpri galerijo
Porsche 718 Boxster 10 kul avtomobilov ‘zgoraj brez’, ki si jih želimo voziti to poletje Porsche Design 1919 Datetimer 70 Y Porsche Design 1919 Datetimer: zgodovinsko obeležje okoli zapestja Volvo S60 Volvo S60: švedski zapeljivec z več živahnosti Audi A1 Sportback Audi A1 Sportback: luksuzni malček, ki navdušuje · · · ·