Alpha 3: akcijska kamera z najnovejšo tehnologijo in najnižjo ceno
V zraku · tehnologija

Pustolovci, pozor! Če si še ne lastite akcijske kamere, s katero snemate svoje podvige, imamo za vas izjemno ponudbo – tukaj je Alpha3, ki se ponuja kot odlična alternativa kameram znamk GoPro in DJI.

Podjetje Mokacam je naznanilo akcijsko kamero Alpha3, ki v majhnem ohišju združuje najnovejšo tehnologijo, obenem pa v primerjavi s konkurenti prepričuje z relativno nizko ceno.

Alpha3 se pri snemanju in fotografiranju zanaša na tehnologijo HDR, ki zagotavlja izboljšanje kontrasta slike – poganja jo štirijedrni procesor Ambarella H22 s frekvenco delovanja 1,2 GHz.

Svoje dogodivščine lahko ovekovečite na videoposnetkih z ločljivostjo 4K in frekvenco 60 sličic na sekundo. Na voljo vam je tudi elektronska stabilizacije slike in asferična leča, ki je uporabna zlasti pri korekciji popačenja.
Mokacam obenem zatrjuje, da je Alpha3 prva akcijska kamera z zaslonom, ki ga je mogoče obrniti za 180 stopinj.

Če ste nad akcijsko kamero Alpha3 navdušeni tudi vi, jo lahko naročite preko spletne strani Indiegogo. Njena predprodajna cena znaša 160 €, prvi kupci pa jo bodo dobili v avgustu.


Walkman praznuje 40. let: retro razstava, ki te bo vrnila v mladost Walkman praznuje 40. let: retro razstava, ki te bo vrnila v mladost Leica M-E (Type 240) Leica M-E (Type 240): ikoničen dizajn in vrhunska kakovost po veliko nižji ceni Hasselblad X1D II 50C: nespremenjen dizajn, a veliko boljša hitrost Hasselblad X1D II 50C: nespremenjen dizajn, a veliko boljša hitrost dz0xMjAwJmg9NzY5_src_52345-jbl_l_100_audiocompl_fot1 (1) JBL L100 Classic: starinski dizajn, moderna tehnologija ·