Nastavek za pipo Altered:Nozzle
Utrip mesta · dom

Ista pipa, 98 odstotkov prihranka. Spoznajte Altered:Nozzle, nastavek za vodovodno pipo, ki obljubljan 98-odstotni prihranek vode! Bi radi znižali račun za vodo? Bi radi bolj odgovorno ravnali z vodo? Potem je ta inovativen švedski izdelek kot nalašč za vas. In za nič od tega vam ne bo treba spremeniti vaših navad!

Altered:Nozzle je univerzalen nastavek za vodovodno pipo, ki obljublja 98-odstotni prihranek vode.

Pri umivanju rok in pomivanju posode porabimo le del vode, večji del pa je steče v prazno, švedsko podjetje Altered želi to spremeniti z inovativnim nastavkom za armaturo in tako zmanjšati porabo vode na dnevi ravni, a ne na račun funkcionalnost. Razpršilna šoba atomizira vodo v aerosole.

PREBERITE ŠE: Ikea top 12 – najbolj popularni Ikeini izdelki vseh časov

Kot obljublja Altered, je voda, ki teče skozi inovativen nastavek Altered:Nozzel v varčnem načinu, enako uporabna kot običajen curek vode (med obema preprosto preklapljamo z zasukom šobe), s pomembno razliko, da se pri tem porabi zgolj dva odstotka vode kot sicer. V ekonomične načinu iz pipe namreč priteče zgolj 0,18 litra vode na minuto (klasičen curek se ponaša s pretokom 3 litre vode na minuto), a je zaradi načina pršenja in gibanja vode z veliko hitrostjo uporaba enako učinkovita kot pri navadnem curku. Z njo si sicer ne boste natakali vode v kozarec (razen, če ne veste, kam s časom), zato pa boste na pršenje preklopili v primeru pomivanja posode ali umivanja rok. Nastavek je kompatibilen z vsemi vodovodnimi pipami in ga je moč namestiti v 30 sekundah.

Galerija – nastavek za pipo Nozzle:Altered:

Nastavek za pipo Altered:NozzleOdpri galerijo

Elysium ustvarja občutek breztežnosti. Elysium – breztežnostni stol, ki ustvarja občutek lebdenja Nissan ProPilot stol Nissan ProPilot Chair – samovozeči stol za tiste, ki ne želijo stati v vrsti Najbolj popularni Ikeini izdelki vseh časov Ikea top 12 – najbolj popularni Ikeini izdelki vseh časov Pripomoček za britje brade Beard Bro Beard Bro – idealen pripomoček za oblikovanje brade · · · ·