adjustable-desk-workstation-altwork-station-17
Utrip mesta · dom

Prihaja pisarniško pohištvo prihodnosti. Pisalna miza Altwork Station želi namreč korenito spremeniti naš način dela z računalnikom. Omogoča nam, da delamo v štirih različnih položajih, stoje ali leže. Tako je, prav ste prebrali. To je dinamična pisalna miza, na kateri lahko ležimo in hkrati udobno delamo z računalnikom.

Pisarniško pohištvo prihodnosti je tu! Poškodba hrbta, ki jo je utrpel soustanovitelj podjetja Altwork, John Speicher, je temu preprečila delo na računalniku, kasneje pa mu je pomagala najti navdih za dinamično pisalno mizo Altwork Station. To je pisalna miza, ki omogoča, da delamo v štirih položajih – lahko sedimo, stojimo, leže sodelujemo ali pa se preprosto osredotočimo.
Patentirana tehnologija prinaša neprekinjeno udobje, računalnik pa se ob pritisku na gumb neopazno premika s stolom.

PREBERITE ŠE: Kotatsu – izum, zaradi katerega ne boste več zapustili postelje

Po petih letih inženiringa in več kot milijonski naložbi ustanoviteljev in drugih donatorjev Altwork začenja prednaročilno kampanjo za financiranje dodatnega orodja in razvoja, ki ga potrebuje, da postane prva delovna postaja, zasnovana za uporabnike računalnikov.
Oboževalci Pixarja se ob tem morda spomnite na pisarniško pohištvo, ki okoli prevaža debele Američane v animiranem filmu Wall-E, a v resničnem svetu je ta kos prihodnosti na voljo v prednaročilu za 3900 ameriških dolarjev (za okoli 3500 evrov).

V fotogaleriji si lahko ogledamo Altwork Station, pisarniško pohištvo prihodnosti.

Pisarniško pohištvo Altwork StationOdpri galerijo
Pralni stroj Mini Washing Machine Mini: prenosni pralni stroj žepne velikosti Japonske mizice Kotatsu Kotatsu – izum, zaradi katerega ne boste več zapustili postelje The Right Cup Steklenička The Right Cup: sok, ki je v resnici navadna voda! Kuhinjski nož Misen Misen: je to najboljši kuhinjski nož na svetu? · ·