Amadria Park Jure (foto: Booking.com)
Utrip mesta · destinacija

Amadria Park Hotel Jure je sodoben in eleganten hotel s 4+ zvezdicami, ki se nahaja tik ob plaži in v bližini mesta Šibenik. Prenovljen hotel ni le dizajnersko dovršen, pač pa nudi tako zabavo kot tudi sprostitev.

Prvi vtis bo hotel na vas naredil s svojo zunanjostjo. V stilu najbolj razkošnih butičnih hotelov nudi bazen, obdan s palmami. Medtem ko uživate na ležalniku ob bazenu, vam pogled sega na Jadransko morje. Sprostite se lahko tudi v bližnjem En Vogue Beach Clubu, luksuzni oazi z lastno zasebno plažo, neskončnim bazenom in osupljivim razgledom.

Amadria Park Jure (foto: Booking.com)Odpri galerijo

Oblikovalci ničesar niso želeli prepustiti naključju, zato so posebno pozornost namenili tudi sobam. Le-te so v svetlih barvah, opremljene s sredozemskimi detajli in pisanimi vzorci. Sobe so opremljene po najvišjih hotelskih standardih – so klimatizirane in vključujejo TV, mini bar, sef ter kopalnico s prho in sušilcem za lase. Za dodatno razvajanje priporočamo vstop v območje Jure Spa, kjer vam nudijo široko paketo luksuznih tretmajev in storitev, s katerimi si boste okrepili dušo in telo.

Amadria Park Jure (foto: Booking.com)Odpri galerijo

Nikar pa ne bodite omejeni le na območje hotela, saj imate v neposredni bližini številne zanimivosti, kot so vodni park Solaris, trdnjava svetega Mihaela, staro mestno jedro Šibenika s katedralo svetega Jakoba in naravni park Krka.

koroska Dopustniške atrakcije Koroške: slovenska zakladnica presenečenj, ki jo včasih premalo cenimo! taylor-deas-melesh-eKHZ34tOj5w-unsplash Plaže za pse na Hrvaškem, kjer bo lahko čofotal vaš kosmatinec Photo: Croatia.hr To je 6 romantičnih čarobnih destinacij na hrvaškem, za kratek oddih v dvoje Aquapark Dalmatia To so najboljši vodni parki na Hrvaškem za popolno zabavo ob koncu šolskega leta · · · · ·