shutterstock_711912913
V zraku · buzz buzz

Misliš, da ananas ješ pravilno? Hm, pomisli še enkrat!

Družbena omrežja dobesedno gorijo, saj so jih preplavili posnetkih, ki prikazujejo, da lahko ananas ješ na drugačen način, ki ne zahteva čudnih manevrov z nožem.

Posnetek je bil sprva dostopen na spletni platformi TikTok, kasneje ga je delil uporabnik Twitterja Dennis Naghizadeh. V nekaj dneh si ga je ogledalo skoraj 20 milijonov ljudi, ki jih je zanimalo, ali so zares celo življenje živeli v zablodi.

Kot je videti v posnetku, bi moral ananas jesti tako, da od sadeža trgaš na majhne. Ja, smešno preprosto! Splet je ta revolucionarna rešitev popolnoma navdušila, zato so različni uporabniki preverili, ali je uživanje tega sadeža zares tako preprosto.

Ta viralen video je le razlog več, zakaj moraš hitro v trgovino po ananas. Poskusi  z novo metodo in nam zaupaj, ali ti je uspelo. Če ti bo kaj ostalo nekaj koščkov, jih ne meči stran, temveč si  raje pripravi masko iz ananasa, s katero se znebiš nepravilnosti na koži, predvsem črnih kolobarjev okoli oči.

hotelski spodrsljaji Največji hotelski spodrsljaji, ki si jih res ne bi smeli privoščiti shutterstock_1067240759 2 Smučarski poleti v Planici: 14 zanimivosti, ki jih gotovo še ne veste shutterstock_693469768 V tej evropski državi te za nošenje japonk čaka finančna kazen V katerih državah imajo moški in ženske enake pravice? V samo šestih držav na svetu imajo moški in ženske enake pravice · ·